Sisse Fisker efter alvorlig operation: - Jeg er lettet

Tv-værten håber at slippe af med sine alvorlige rygsmerter

Operationen gik godt, meddeler Sisse Fisker fra sygesengen. Foto: All Over
Operationen gik godt, meddeler Sisse Fisker fra sygesengen. Foto: All Over
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I næsten fem år har tv-værten og forfatteren Sisse Fisker været plaget af voldsomme smerter i ryggen. Smerter, som håber hun, at hun kan slippe af med, efter hun i går var igennem en større og ikke ufarlig operation.

Modic forandringer hedder den kroniske lidelse, som Sisse Fisker er plaget af og som nu i årevis har sat begrænsninger for, hvad den sportsglade mor til to har kunnet foretage sig.

Heldigvis gik onsdagens operation helt efter planen, skriver Sisse Fisker fra sygesengen.

- Så er operationen overstået! Alt gik efter planen. Jeg er meget lettet - og træt. Har nu fire fine skruer i ryggen og masser af morfin og nervemedicin i kroppen. Nu glæder mig til at komme op og prøve at gå, skriver hun på Instagram.

De kommende uger og måneder venter der Sisse Fisker masser af genoptræning. Blandt andet skal hun lære at gå igen - i begyndelse med hjælp.

Det var ikke en let beslutning for tv-værten, at sige ja til at lægge sig under kniven. Om baggrunden for afgørelsen har hun tidligere skrevet på Instagram

- Nye scanninger viser, at min diskus i lænden er ødelagt, og det laver ballade i ryghvirvlerne. Så nu skal jeg ha' opereret et stivgørende led ind i ryggen i stedet for diskus, hvilket med al sandsynlighed vil reducere mine smerter markant.

- Jeg føler mig i de bedste hænder hos dygtige kirurger i Glostrup, så selv om jeg er nervøs for selve indgrebet, så glæder jeg mig vanvittigt meget til at komme ud på den anden side og begynde mit nye liv. Undskyld til jer, som jeg må skuffe med aflyste foredrag og opgaver, mens jeg er sygemeldt,' skriver studieværten og fortæller, at hun kommer stærkt tilbage i det nye år.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+