Sisse Fisker fik stjålet bil mens hun puttede børn

Den kendte tv-vært var i går udsat for et helt usædvanligt frækt biltyveri

Sisse Fisker arbejder for at forsøde livet for søde børn, men i går blev hendes arbejde saboteret af en fræk biltyv. (Foto: Rumle Skafte)
Sisse Fisker arbejder for at forsøde livet for søde børn, men i går blev hendes arbejde saboteret af en fræk biltyv. (Foto: Rumle Skafte)

Sisse Fisker nægter at lade smerterne styre sit liv. (Foto: All Over Press) Danske kendte Sisse Fisker brød grædende sammen til sit eget foredrag

Sisse Fisker overvejer nu, om hun skal politianmelde identitetstyveriet. (Foto: All Over Press) Danske kendte Rasende Sisse Fisker misbrugt på dating-site

Den tidligere DR-profil Sisse Fisker, der for tiden lever af at holde foredrag, fortæller på sin Facebook-profil om en særdeles ubehagelig oplevelse, hun i går var udsat for.

Fisker havde fået stillet en lækker ny Passat til rådighed af Volkswagen. En bil der skulle bruges til at køre gaver rundt til syge børn som led i hendes arbejde for SMILfonden.

Men sidst på aftenen skete der noget ganske uventet og ubehageligt.

- Bilen havde vi fået stillet til rådighed af Volkswagen for at køre gaver til syge børn til Aarhus, og da jeg for to timer siden parkerer bilen og går ind og putter vores børn, så lister en tyv ind i vores hus og stjæler nøgle til bilen, som ligger på vores køkkenbord. Han kører af sted, mens min mand spotter ham ud af vinduet i en bil fyldt med gaver til børn for tusindvis af kroner fra LEGO, Egmont, Bülow Lakrids plus min taske og personlige papirer, skriver Sisse Fisker på sin Facebook-profil.

Rystet og rasende
Og hun lægger ikke skjul på, at oplevelsen ikke har været rar.

- Jeg er dybt rystet, rasende og ked af det, og håber I vil hjælpe med at dele min opdatering, så bilen måske blir spottet et sted.

Fisker har desuden lagt bilens registreringsnummer og et billede af en lignende bil op på Facebook i håb om at bilen og gaverne kan blive fundet igen, så gaverne til børnene og Sisses personlige ejendele kan komme retur.