Sisse Fiskers bil blev stjålet: Nu er den fundet

Bilen var ribbet for de gaver, som skulle deles ud til syge børn

Sisse Fisker er lettet over, at bilen blev fundet. Foto: All Over Press
Sisse Fisker er lettet over, at bilen blev fundet. Foto: All Over Press

Den bil med gaver, som tv-værten Sisse Fisker i sidste uge fik stjålet, mens hun var inde for at putte sine børn, er blevet fundet igen. Det skriver Billed-Bladet.

Sisse Fisker fortæller til Ekstra Bladet, at bilen blev fundet lørdag aften efter tip fra en borger.

- Borgeren havde set den på Gammel Køge Landevej, hvor den stod. Der var blevet skiftet nummerplader - som om den var klar til at ryge videre til et andet sted, siger hun og fortsætter:

- Jeg fik den først åbnet mandag, fordi det var en lejet bil. Jeg var selv på optagelse der, men en dame fra Volkswagen ringede til mig og sagde, at der var én Jumbobog tilbage - ud af alt det, der havde været i bilen.

Tv-værten er lykkelig over, at bilen blev fundet.

- Det var en bil, jeg havde lånt i en god sags tjeneste, så jeg havde det så dårligt over for dem.

Sisse Fisker arbejder for at forsøde livet for søde børn, men i går blev hendes arbejde saboteret af en fræk biltyv. (Foto: Rumle Skafte) Danske kendte Sisse Fisker fik stjålet bil mens hun puttede børn

Tyv listede ind i huset
Bilen blev stjålet onsdag i sidste uge, da Sisse Fisker parkerede bilen og gik ind for at putte sine børn.

- (...)så lister en tyv ind i vores hus og stjæler nøgle til bilen, som ligger på vores køkkenbord. Han kører af sted, mens min mand spotter ham ud af vinduet i en bil fyldt med gaver til børn for tusindvis af kroner fra LEGO, Egmont, Bülow Lakrids plus min taske og personlige papirer, skrev Sisse Fisker dengang på sin Facebook-profil.

Hun lagde ikke skjul på, at det havde været en skræmmende oplevelse.

- Jeg er dybt rystet, rasende og ked af det, og håber I vil hjælpe med at dele min opdatering, så bilen måske blir spottet et sted, skrev hun videre.

Fisker: - Sindssygt ubehageligt
Efterlysningen gav pote, og selv om de mange gaver og Sisse Fiskers personlige ejendele, der blev stjålet, ikke er dukket op, er tv-værten ikke længere oprevet.

- Jeg glæder mig bare over, at det trods alt kun er ting. Jeg har tænkt: 'Shit' mand, det var godt, der ikke var en af ungerne, der lå ude i bilen og sov. Eller at vi havde mødt ham inde i huset på trappen, for hvordan havde han så reageret?, spørger Sisse Fisker og fortsætter:

- Det er bare sindssygt ubehageligt, at der er en, der har gået rundt i vores hjem, mens vi har været hjemme.