Skæbnen reddede Lars fra 'Gift ved første blik' fra jordskælv

Skulle have været midt i jordskælvsramt område i Nepal

Lars tror, der er mere mellem himmel og jord (Trailer: DR)

Den 40-årige pedel, Lars, der sidste år var med i DR's omdiskuterede realityprogram 'Gift ved første blik', føler sig enormt heldig.

Kendte Lars er vred: Her er sandheden om 'Gift ved første blik'

For få uger siden kom han hjem fra en længere rejse til Nepal, som han blev nødt til at afkorte. To dage før det skæbnesvangre jordskælv den 25. april, hvor mere end 8600 blev dræbt, fløj han og kæresten hjem til Danmark.

- Det var heldigt, for vi havde faktisk planlagt at skulle være lige i det område, hvor jordskælvet ramte, fortæller Lars Rasmussen til Ekstra Bladet.

- Det var meningen, vi skulle være i Nepal en måned, men jeg blev syg den første dag, og så var jeg syg i al den tid, vi var dernede. Efter 14 dage valgte vi at tage hjem, siger Lars, der havde øresten med svimmelhed og opkast til følge.

Mere mellem himmel og jord
Men på trods af sygdommen kan han ikke lade være at prise sig lykkelig for, at ferien blev afbrudt.

- Det er heldigt, og så kan man tænke på, om det er skæbnen, der gør, at jeg blev syg. Det er tankevækkende, siger Lars, der tror på mere mellem himmel og jord.

- Jeg tror på, der er et eller andet. Ikke en gud som så, men jeg tror på, at alt er forbundet på et højere plan, som vi mennesker ikke skal eller kan forstå, siger Lars, der heldigvis havde selskab af sin kæreste på rejsen.

Den 27-årige kvinde mødte han, efter han for et år siden først blev gift og siden skilt fra den 41-årige Jeannette i DR's tv-transmitterede kærlighedseksperiment.

Også mødet med Lars' kæreste, tror han, var skæbnebestemt.

- Lige meget hvad så er der kommet noget godt ud af 'Gift ved første blik'. Det er skæbnen, der har sagt, jeg har skullet igennem et eller andet for at finde kærligheden. Alt hvad der sker, er der en grund til, siger Lars, der blev opsøgt af sin nuværende kæreste, efter hun havde set ham i fjernsynet.

Lars lod sig skille fra Jeanette i 'Gift ved første blik', men deltagelsen i realityprogrammet endte alligevel med, at han fandt kærligheden. (Foto: Snowman) Danske kendte Lars fra 'Gift ved første blik' har fundet kærligheden

- Vi er stadigvæk kærester og bor sammen i min lille lejlighed i Aarhus. Hun er snart færdig med sine studier, siger Lars, der håber, at DR tænker sig om, inden de søsætter en tredje omgang af 'Gift ved første blik'.

Det gik Jakob og Katrine præcis som alle de øvrige par, der har deltaget i DR's reality-dating. (Foto: DR) TV DR efter syv ud af syv mulige fejlskud: Vi giver aldrig op

- Syv ud af syv par blev skilt, og reelt var det kun to par, der forsøgte efter programmet, så jeg håber, de vil gøre noget anderledes, siger Lars.

- De skal tale mere med deltagerne, for at finde ud af, hvad deltagerne efterspørger, så de kan matche mere præcist. Jeg synes, det er synd, at eksperterne ikke lagde kortene på bordet fra starten og fortalte 'hey, vi har kun en time til at bedømme jer'. For lige meget hvor gode eksperterne er, så tror jeg ikke på, at der er nogen mennesker, der kan bedømme et andet menneske på en time, når der er kamera på. Jeg håber, de gør noget mere forarbejde for at matche folk op, siger Lars.

Jeanette og Lars deltog i DR's planlagte scener, som lod seerne forstå, der var håb for ægteskabet, selv om de var gået fra hinanden. (Foto: DR/Framegrab/Snowman) Kendte Snydt ved første blik: DR manipulerer - igen

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

Det er snart et år siden, at Lars blev gift med Jeanette i DR's realityprogram 'Gift ved første blik'. Ægteskabet holdt få uger. (Foto: DR)
Det er snart et år siden, at Lars blev gift med Jeanette i DR's realityprogram 'Gift ved første blik'. Ægteskabet holdt få uger. (Foto: DR)