Skal være far igen kun et år efter skilsmisse

Skuespilleren Lai Yde afslører kun et år efter sin skilsmisse fra Mie Moltke, at han snart skal være far til sit anden barn, som han skal have sammen med sin nye kæreste Marieke

Skuespilleren Lai Yde
Skuespilleren Lai Yde
Følg Danske kendte

Skuespiller Lai Yde kan i nær fremtid kalde sig far til to. Og det er han hamrende stolt af. Det kommende barn skal han have sammen med sin kæreste Marieke Kouwenhoven. På sin facebook skriver Lai Yde bla:

- Ja så skete det! - nu ved Mio sgu at han skal være storebror i 2017 - og jeg kan få lov til at råbe det højt ud over københavns tage!

- Han blev heldigvis meget glad - og hans far blev meget lettet over at se hans store stolte smil brede sig fra øre til øre... Jeg var ekstremt spændt på hvordan han ville reagere - da alt er gået så ufattelig stærkt! Også for mig - men lige nu ligger der en sund lille baby i Mariekes mave (- og som får 8 millioner nye hjerneceller i sekundet - årh.. hva' si'r man så lige til det!!?)

- Som mand er det sgu en speciel oplevelse at stå der og se sin kvindes mave vokse - og hænge syrede billeder fra scanningen op på køleskabet - uden at kunne gøre andet end at bygge noget.... så nu bliver der smedet store planer og bygget ting, skriver Lai Yde, der også tilføjer, at han glæder sig helt vildt til at blive far igen.

Lai Yde blev i 2007 kendt i hele Danmark, hvor han i TV2-programmet 'Vild med Dans' dansede sammen med den smukke Mie Moltke. Parret forblev dog ikke kun dansepartnere, men forelskede sig i hinanden og fik efterfølgende sønnen Mio. Efterfølgende havde de også på Kanal 5 et tv-program om parforhold og sex. Kærligheden holdt dog ikke. Parret blev skilt i 2015. Men nu skal Lai Yde altså være far igen til et barn, som han skal have sammen med sin nye kæreste Marieke Kouwenhoven.

Mie Moltke om skilsmissen: - Jeg er ok efter omstændighederne

Mie Moltke: Jeg har sex med andre end min mand

(artiklen fortsætter under billedet)

Her ses Lai Yder sammen med sin eks-kone Mie Molkte sammen med deres søn Mio, mens de stadig levede i et lykkeligt ægteskab. Nu får Mio snart en lillebror. (Foto: All Over Press)
Her ses Lai Yder sammen med sin eks-kone Mie Molkte sammen med deres søn Mio, mens de stadig levede i et lykkeligt ægteskab. Nu får Mio snart en lillebror. (Foto: All Over Press)
 

Lai Ydes nye kæreste Marieke Kouwenhoven er også vildt begejstret og lykkelig over, at hun skal være mor. Hun skriver blandt andet følgende på sin facebook:

- Yep. Et lille mirakel er på vej. Det har været en skør tid, men langsomt er tingene på vej til at blive mindre surrealistiske og mere magiske. I de første måneder følte jeg mig sårbar og ustabil, men jeg er meget lykkelig nu og har det fantastisk. Min energi er kommet tilbage. Jeg har ikke længere lyst til at sove hele tiden og alle vegne eller at spise bananer klokken fem om morgenen.

- Netop føles livet skønt. Med de sidste sommer-vibrationer i luften samtidigt med, at jeg er dybt forelsket og ved, at et nyt liv gror i min mave. Jeg nyder denne specielle tid med min min fantastiske mand, skriver Marike og afslører, at hun er 19 uger henne i sin graviditet.

Lai Yde i sexprogram: Jeg har en hestepik

På dette billede er Lai Yder også ganske stolt over, at han skal være far til sit første barn Mio, som han fik sammen med danseren Mie Moltke. (Foto: Mogens Flindt)
På dette billede er Lai Yder også ganske stolt over, at han skal være far til sit første barn Mio, som han fik sammen med danseren Mie Moltke. (Foto: Mogens Flindt)
 

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.