'Skatter' jubler: Tager stort skridt med kæresten

'Gift ved første blik'-Michael og hans kæreste, Maria, har taget deres forhold til det næste niveau

'Gift ved første blik'-parret Christina og Michael vandt prisen for 'Årets Bedste Øjeblik' ved Reality Awards tidligere på måneden, men det var kun Michael, der kom på scenen og modtog prisen. Hør Michael forklare hvorfor i indslaget her.

Seerne kunne sidste år målløse se til, da Michael Sommer og Christina Arenholdt Nielsen deltog i 'Gift ved første blik' og leverede en af de mest vanvittige rutsjebaneture, man har set på dansk tv.

Først var parret smaskforelskede og kaldte hinanden 'skat' og 'skatter' i ét væk. 'Jeg elsker dig' blev sagt allerede på den efterfølgende bryllupsrejse, men kort efter indtraf nedturen.

'Skat' blev erstattet af skænderier. Ægteskabet holdt ikke, men inden de gik hvert til sit, blev Christina gravid og måtte få en abort.

I december kunne 28-årige Michael afsløre, at han havde fundet kærligheden på ny, og til Reality Awards denne måned ankom de hånd i hånd på den røde løber.

Michael vil endnu ikke afsløre, hvor han har mødt den 25-årige Maria, men der er ingen tvivl om, at de er smaskforelskede.

Henriette Hansen bor i Silkborg, mens Claus Hansen er fra Sydfyn, men bor ved Odense. Foto: DR Underholdning 'Gift ved første blik'-Henriette: - Det var ikke særligt sjovt

De har nu her knap to måneder inde i forholdet besluttet sig for at tage et stort skridt sammen.

- Maria er flyttet ind hos mig i mit hus i Knabstrup. Det er måske lidt hurtigt, men det er mega-dejligt. Man kan jo lige så godt springe ud i det, når det føles rigtigt. Jeg boede alene før, og hun boede hos sine forældre i Kalundborg. Så vi tænkte bare, at vi lige så godt kunne gøre det, nu hvor vi er vildt glade for hinanden, fortæller Michael til Ekstra Bladet.

Det er tydeligt at se, at der er en kvinde, der er flyttet ind hos Michael. Privatfoto
Det er tydeligt at se, at der er en kvinde, der er flyttet ind hos Michael. Privatfoto

- Hun har ommøbleret huset til et rigtigt Barbie-prinsesse-hjem. Det er også fint nok, hvis det gør, at hun føler sig hjemme. Jeg føler mig stadigvæk hjemme, men det kan da godt være, at vi ændrer lidt stilen undervejs, hvis det bliver for tøset for mig. Jeg havde dog ikke et sofa-arrangement før, fordi jeg smed det ud, dengang Christina flyttede ind, så på den måde var det jo dejligt, at Maria havde noget med, fortsætter han.

Maria har taget sofa-arrangementet med fra sin butik i Borup. Privatfoto
Maria har taget sofa-arrangementet med fra sin butik i Borup. Privatfoto

Forholdet mellem Anja og Dennis er helt slut, og lige nu er hendes fokus på studier og  veninder. 'Skulle kærligheden komme på et tidspunkt må jeg se på det. Jeg har bestemt ikke afskrevet at finde en af dele livet med efter oplevelsen her, men lige nu er fokus et andet sted', skriver Anja Mølgaard Jakobsen. Foto: DR Film, tv & radio Sagde nej til hinanden: Sådan går det med Anja og Dennis

To ekstra roomies
Ikke nok med at Maria er flyttet ind til Michael - to ekstra beboere er også flyttet ind i huset. Det var dog noget, Michael havde været meget skeptisk omkring.

- Jeg har aldrig været kattemenneske, og hun har to katte. Jeg fortalte hende, at jeg ikke var vildt glad for, at kattene kom med, men jeg gik med til at give det en chance, og nu kan jeg egentlig meget godt lide dem. De er jo søde nok, lyder det fra Michael, der fortæller, at parret holder sig til kattene i stedet for rigtige børn indtil videre.

De to katte føler sig allerede godt hjemme i huset. Privatfoto
De to katte føler sig allerede godt hjemme i huset. Privatfoto

- Vi skal i hvert fald giftes, inden vi skal have et barn sammen. Det vil jeg gerne. Jeg har dog ikke lige friet endnu, men jeg er jo en meget spontan person, så lige pludselig gør jeg det nok en dag, hvor jeg lige føler for det. Jeg har dog ikke nogen deadline i forhold til, hvornår jeg gerne vil have, det skal ske, forklarer han.

Michael bliver inden længe aktuel i 'Ex on the Beach'. Mon det kan være her, han og Maria og har mødt hinanden? Privatfoto
Michael bliver inden længe aktuel i 'Ex on the Beach'. Mon det kan være her, han og Maria og har mødt hinanden? Privatfoto

Michael og Christina var med i sidste sæson af 'Gift ved første blik'. Ægteskabet mellem dem holdt ikke. Foto: DR/ Snowman Productions Film, tv & radio Drømmer om tvist i 'Gift ved første blik'