Skruk Claus Elming: Vil have to børn på rekordtid

Claus Elming lavede sidste år et helt specielt nytårsforsæt. Han vil have to børn, inden han fylder 50 år, og derfor kan han være nødt til at tage alternative midler i brug

Claus Elming er kendt som lidt af en kvindebedårer, men han har et brændende ønske om at få børn. Foto: Mogens Flindt
Claus Elming er kendt som lidt af en kvindebedårer, men han har et brændende ønske om at få børn. Foto: Mogens Flindt

Claus Elming har været vært i 'Vild med dans' siden 2003. Programmet begyndte på dansk tv i 2001. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Claus Elming afslører: Sådan vinder man 'Vild med dans'

Sarah Grünewald er i øjeblikket aktuel som vært for TV2 og Røde Kors' samarbejde: 'Smid Tøjet Danmark'. Foto: DALSGAARD MIRIAM/POLFOTO Danske kendte Grünewald udsat for røverisk overfald i Indien som ung

I aftenens afsnit af 'Til middag hos' bliver vi inviteret indenfor hos 48-årige Claus Elming, der lige nu er aktuel fredag efter fredag som vært i 'Vild med dans'.

Her fortæller han ærligt om sit store ønske om at blive far, inden han runder de 50 år. Men ifølge den populære tv-vært bliver det nok ikke på helt traditionel vis.

- Jeg kunne godt tænke mig at blive far. Sidste nytårsaften kom jeg til at lave et nytårsforsæt om, at jeg skal have to børn, inden jeg bliver 50. Ifølge nytårsforsættet skulle jeg have haft et barn nu eller et i ovnen, siger tv-værten i programmet.

Timm Vladimir, der lige nu er aktuel som vært på 'Den Store Bagedyst', drømmer om at gense Mexico. Hans næste rejse går dog til Grønland. Foto: DR Udland Tv-vært blev jagtet af arrig emu i Australien

Artiklen fortsætter under billedet...

I aftenens afsnit af 'Til middag hos' afslører Claus Elming, at han drømmer om at få børn. Foto: TV3
I aftenens afsnit af 'Til middag hos' afslører Claus Elming, at han drømmer om at få børn. Foto: TV3

Claus Elming er derfor også nødt til at tænke i alternative baner, hvis han skal nå at være far indenfor de næste to år.

- Det skridt, jeg nærmer mig, er at møde en kvinde, der er ligesindet med mig, som godt kunne tænke sig at få et barn, og hvor jeg tænker, at hende der ville blive en fantastisk mor. Det optimale ville jo være, at vi kunne have et godt forhold, uden at være kærester, men stadig have en forestilling om, hvordan barnet skal opdrages, siger han og fortsætter:

- Hvis jeg skal nå at have børn og have alle de fordele, mit liv byder på, som det er nu, så er det måske måden at gøre det på.

Claus Elming har været vidt omkring - fra USA til Thailand. Her ses han dog på hjemlige breddegrader på Skanderborg Festival. Foto: Polfoto/Jonas Olufson Udland Claus Elming om pinligt øjeblik i Thailand

Nyder singlelivet
Ifølge Claus Elming nyder han singlelivet, og han lægger da heller ikke skjul på, at der har været mange forskellige kvinder i hans liv. Han har dog ikke fundet den rette for ham endnu.

- Jeg er blevet ramt af mange kvinder, og jeg har fundet den rette mange gange, men det har jo så vist sig, at det ikke var den rette alligevel. Det er aldrig blevet mere, siger han.

Claus Elming har været vært på 'Vild med dans' siden 2006. Foto: Mogens Flindt Danske kendte 'Vild med dans'-vært drømmer om børn, men ikke en kæreste

- Men så har en uge, en måned og et år taget hinanden, og der har jeg flere gange tænkt, om det er mig, der har begået en fejl. Jeg er jo blevet så forvænt med, at jeg kan gøre, som jeg vil. Jeg kan ikke rigtig finde ud af det der med, at jeg skal være kæreste med en, for jeg vil egentlig gerne have de goder og friheder, som singlelivet tilbyder, men det betyder ikke, at jeg har valgt børn fra, fortsætter han.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Claus Elming, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Du kan se 'Til middag hos' i aften klokken 19 på TV3.