Skuespillerpar skal giftes igen

Til foråret ringer kirkeklokkerne endnu engang i kendisland

31. maj siger Julie Agnete Vang og Thomas Voss 'ja' til hinanden i Frederiksberg Kirke. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
31. maj siger Julie Agnete Vang og Thomas Voss 'ja' til hinanden i Frederiksberg Kirke. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Skuespillerparret Julie Agnete Vang og Thomas Voss skal giftes.

Hvis den sætning lyder bekendt, er det, fordi de allerede har sagt 'ja' til hinanden én gang. Det skete tilbage i 2017 på rådhuset.

Som tiden er gået, er parret dog blev mere og mere varme på idéen om et klassisk bryllup med kirke og præst. 31. maj er venner og familie derfor inviteret til Frederiksberg Kirke. Det skriver SE og HØR.

- Vi blev bare gift på rådhuset og lynhurtigt, fordi vi tænkte, det kunne være meget praktisk. Og så tog jeg på arbejde, og han købte bleer bagefter. Så det var helt perfekt almindeligt, uddyber hun over for ugebladet.

Julie Agnete Vang bekræfter nyheden, da Ekstra Bladet fanger hende på telefonen.

- Vi skal bare holde en kærlighedsfest, forklarer hun og beskriver ekstra-brylluppet som en 'kærlighedserklæring for venner og familie'.

Den gik de nemlig glip af for tre år siden.

Anni Fønsby har fået en stor diamant på sin finger. Foto: Bjørn Jakobsen/Nent Group Danmark Danske kendte Overrasker: Nu skal hun giftes igen

Gammel kærlighed
Julie Agnete Vang har dannet par med Thomas Voss i seks år. Sammen har de datteren Eva My på fire. Thomas har også to sønner fra et tidligere ægteskab.

Julie Agnete Vang kan desuden opleves i den nye store DR-satsning 'Når støvet har lagt sig', der får premiere søndag 2. februar. Serien handler om, hvad terror kan gøre ved menneskelige fællesskaber, og hvordan vi ændrer os i skyggen af en trussel.

Derudover er hun blandt andet kendt fra filmene 'Mødregruppen' og 'De forbandede år' samt en rolle i den populære britiske serie 'Kriminalkommissær Barnaby'.

Thomas Voss har holdt sig lidt mere tilbage fra det store lærred de seneste år, men har blandt andet spillet med i 'Antboy', 'Julefrokosten' og 'Flammen og Citronen'. Derudover var han med i 'Vild med dans' i 2011.

Ibi Makienok er single, men ikke klar på dating. Foto: Linda Johansen Danske kendte Afviser: Er ikke på mandejagt