Annonce:
Annonce:

Slemme symptomer: Tv-deltager sygemeldt

Kathrine fra 'Gift ved første blik' er blevet sygemeldt på grund af slemme symptomer i forbindelse med sin graviditet

Michael og Kathrine fra 'Gift ved første blik'. Foto: Privat
Michael og Kathrine fra 'Gift ved første blik'. Foto: Privat
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Kathrine og Michael blev som programmets yngste par nogensinde 'gift ved første blik' tilbage i 2018. Og nu venter de deres første barn.

Men graviditeten har ikke været en dans på roser for 29-årige Kathrine Kelså Harders. Hun har nemlig måttet sygemelde sig, da hun efter 10 uger stadig plages af voldsomme symptomer.

'Opkasten varer ved her i 2. trimester, trætheden er enorm, og jeg hænger bare ikke særlig godt sammen', skriver den kommende mor i et opslag på Instagram.

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at overskuddet er minimalt, og dagene bruges for det meste i sofaen. Selv de mindste aktiviteter såsom at bage en æblekage er noget af en udfordring.

- Jeg prøvede at lave en æblekage med æblerne i vores have, men på de 45 minutter det tog, måtte jeg holde to pauser, fordi jeg ikke kunne stå op og koncentrere mig så længe ad gangen, fortæller hun.

Utrolig hårdt
Daglig opkast og ekstrem træthed er sjovt nok ikke den bedste kombi, når man går på arbejde. Og Kathrine Kelså Harders måtte tage lange lure hver dag, når hun kom hjem fra job. Det har været utrolig hårdt, fortæller hun.

Men heldigvis har hun sin gode mand ved sin side.

- Michael er den bedste! Han passer så godt på mig. Jeg ville på ingen måde hænge sammen, hvis ikke han var der for mig, siger Katrine Kelså Harders.

Katrine, der til daglig arbejder som folkeskolelærer, har termin til februar, og hun håber at kunne vende tilbage til sit arbejde i starten af oktober.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: