Småforelsket Basim: - Jeg er glad

Sidste års danske Grand Prix-vinder sender ny single på gaden på mandag

Basim har nye toner på gaden på mandag. (Foto: Mogens Flindt)
Basim har nye toner på gaden på mandag. (Foto: Mogens Flindt)

Der er altid et smil på læben hos 22-årige Basim, men for tiden er det lidt større end det plejer at være.

Den storcharmerende krøltop har nemlig mødt en pige, som han er blevet småforelsket i, afslører han overfor Ekstra Bladet.

- Jeg har mødt en sød pige, siger Basim om den ret nye romance.

- Det er kun fire uger siden, at jeg mødte hende, så det er helt nyt, og nu må vi se, hvad der sker, siger han med et grin, der ikke er til at tage fejl af.

Der er ikke kun den søde pige, Basim mødte på Toldboden i København, der gør smilet på hans ansigt ekstra bredt. På mandag sender han ny musik på gaden, og det har han set frem til længe.

Basim gav tre numre for Team Rynkeby og patienter på Rigshospitalet, før cykelholdet, der støtter Børnecancer-sagen, påbegyndte de 1.200 km. mod Paris. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte Basim optrådte for syge børn

Der blev skuba duba dadda dididaj’et i Danmark i foråret, da Basim hittede med den sprudlende glade Grand Prix-hit ’Cliche Love Song’, og nu er opfølgeren ’Picture In A Frame’ klar.

- Jeg glæder mig så meget til at kunne dele sangen. Folk har næsten dagligt spurgt mig, om der ikke snart kom noget nyt. Så det er fedt at kunne sige – jo på mandag, siger han.

Basim har efter Grand Prixet været lidt i tvivl, hvilken vej han skulle bevæge sig som artist.

- ’Cliche Love Song’ var ligesom designet til Grand Prix og konfetti, og som andre designere har jeg kunnet se mig om efter, hvad der er på mode nu. Altså rent musikalsk. Det har jeg så valgt ikke at gøre, siger Basim, der i stedet har mærket efter, hvad han selv havde lyst til at lave af musik.

 

Basim vandt lørdag aften Dansk Melodi Grand Prix 2014. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Basim: - Jeg er ret stolt af mig selv

- Jeg er gået efter noget, jeg synes er fedt. Så håber jeg bare, at andre også kan lide det, siger han.

- Artister, der har været med i Melodi Grand Prix, har ofte svært ved at bryde ud af den bås. Hvilke tanker har du gjort dig om det?

- Det er jeg nu ikke så bange for. Jeg har været artist i syv år nu, og folk kender mig i alle mulige forskellige sammenhænge, siger Basim, der selv har skrevet både tekst og melodi til nummeret, der er produceret i USA.

’Picture In A Frame’ er tilgængelig på diverse musiktjenester fra mandag den 1. december. (Pr-foto)
’Picture In A Frame’ er tilgængelig på diverse musiktjenester fra mandag den 1. december. (Pr-foto)