Annonce:
Annonce:

Smittet: - Alt gør ondt

Efter Reality Awards i sidste uge er flere deltagere testet positiv for coronavirus

Asbjørn Nielsen har deltaget i 'Ex On The Beach'. Her ses han sammen med Jeppe Risager, som han har i armene. Foto: Martin Sylvest
Asbjørn Nielsen har deltaget i 'Ex On The Beach'. Her ses han sammen med Jeppe Risager, som han har i armene. Foto: Martin Sylvest
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Der er garanteret sjov og ballade, når man samler 500 realitydeltagere på ét sted til Reality Awards.

Men nu også corona.

Flere af festens deltagere er nemlig efterfølgende blevet testet positive for corona - herunder også den meget smitsomme Delta-variant.

Asbjørn Nielsen fra 'Ex On The Beach' er en af dem, fortæller han til Ekstra Bladet.

Alt gør ondt
Han blev mandag ramt af symptomer, og fik så tirsdag et positivt testresultat tilbage. Han ved dog endnu ikke, om det er delta-varianten, han er smittet med.

- Jamen, alt der kan gøre ondt, gør ondt. Jeg har ondt i musklerne, i hovedet og i øjnene. Jeg hoster og har kvalme, siger Asbjørn.

Han er ikke sikker på, hvor eller hvornår han er blevet smittet. Men han tænker, at det formentlig må have været i forbindelse med Reality Awards.

Artiklen fortsætter efter videoen ...

Annonce:

Asbjørn måtte forlade festen uden en pris for årets overkrop, selvom han ellers var nomineret i kategorien.

Han var nemlig efterfølgende til en efterfest med flere realitydeltagere, herunder Sigmund Trondheim, der siden har vist sig at være smittet med coronavirus.

Dog undrer 'Ex On The Beach'-deltageren sig over smitteudbruddet, da han mener, at festen foregik under fornuftige forhold.

- Jeg følte mig egentlig ret tryg. Vi blev alle tjekket for coronapas, og man blev endda smidt ud, hvis man ikke overholdt reglerne.

Asbjørn er blandt andet kendt fra 'Ex On The Beach' under navnet Tyren. Foto: Janus Nielsen
Asbjørn er blandt andet kendt fra 'Ex On The Beach' under navnet Tyren. Foto: Janus Nielsen
 

Ferie aflyst
Men alligevel ærgrer Asbjørn Nielsen sig gevaldigt. Han skulle nemlig have været på ferie i Dubai om et par dage, som han nu er nødt til at aflyse.

- Det er så ærgeligt. Jeg havde glædet mig enormt meget, for jeg har aldrig været der før, fortæller han.

Men i stedet kan hans kunder glæde sig over, at han nu sidder i isolation, for nu får de al hans opmærksomhed, mens han sidder indespærret i sin lejlighed i Kolding, garanterer han.

Annonce:

- Nu bliver mine kunder bare smurt ind i kærlighed, siger Asbjørn, som arbejder med onlinecoaching til daglig.

Se hele Reality Awards-showet eksklusivt lige her hos Ekstra Bladet.

- Gå i isolation

Styrelsen for Patientsikkerhed oplyser til Ekstra Bladet, at de i øjeblikket er i gang med at opspore smitten til Reality Awards.

- Det er enkelte tilfælde, vi har kunnet lokalisere efter Reality Awards, og det er med overvejende sandsynlighed den variant af coronavirus, der hedder Delta-varianten, siger Bente Møller, der er enhedschef i Styrelsen for Patientsikkerhed, til Ekstra Bladet.

- Vi gør altid det med smitteopsporing, at vi identificerer nærkontakter. Med de varianter, som vi er særligt bekymrede for, identificerer vi de nære kontakters nære kontakter for at mindske risikoen for smitte. Det gør vi således også i det her tilfælde, siger hun videre.

Bente Møller fortæller, at det ikke kan udelukkes, at vi vil se flere smittetilfælde i forbindelse med Reality Awards de kommende dage.

- Vi ser ofte, at den her variant er en, der smitter meget. Derfor vil vi se de næste dage, om smitten har bredt sig, når vi løbende får svar ind fra de nærkontakter, der har fået lavet tests.

Ifølge Bente Møller er det svært at sige, hvor mange der reelt har været nærkontakter ved arrangementet, hvor der var 500 gæster.

- Grænsen er, at man skal have været inden for tæt afstand af halvanden eller to meter i mere end et kvarter, eller man skal have været fysisk i kontakt. Men her er det svært at sige, hvem der er nærkontakter, fordi der har været tæt kontakt og man har 'minglet' rundt. Man bliver nemt alle nære kontakter, fordi det ikke er muligt at adskille folk, lyder det fra Bente Møller, der derfor på det kraftigste opfordrer alle, der har været til arrangementet til at følge myndighedernes anbefalinger.

- I sådanne situationer som den her beder vi dem, der er ansvarlige for arrangementet om kontaktoplysninger på deltagerne. Det har vi også gjort i det her tilfælde. Og de personer vil blive kontaktet af vores medarbejdere og blive informeret om, hvad de skal gøre - blandt andet lade sig teste med en pcr-test og gå i isolation.

Bente Møller oplyser, at de følger udviklingen i smitte tæt de kommende dage, og at alle, der har været en del af Reality Awards, vil blive kontaktet i løbet af dagen.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: