Smukke Sørensen er blevet single

Den populære og super sprøde skuespillerinde og hendes kæreste er gået fra hinanden

Birgitte Hjort Sørensen er alene igen. (Foto: Mik Eskestad)
Birgitte Hjort Sørensen er alene igen. (Foto: Mik Eskestad)

En landets absolut mest attraktive skuespillerinder er blevet single. 34-årige Birgitte Hjort Sørensen og hendes kæreste gennem det seneste år, DR2-værten Mikkel Frey Damgaard, er gået fra hinanden. Det skriver Her & Nu.

- Jeg er selvfølgelig ked af, at det ikke gik mellem os, men jeg er glad for, at vi kan bevare det gode venskab, siger hun til ugebladet, og overfor Ekstra Bladet bekræfter hun, at forholdet mellem dem er slut.

Birgitte Hjort Sørensen gør sig bemærket i det store udland. (Polfoto) Danske kendte Halvnøgen Birgitte Hjort i magasin

Det virker umiddelbart som om, de to ekser har koordineret, hvad de vil sige til pressen om bruddet, for det er stort set de samme ord, der kommer ud af munden på dem.

- Vi er selvfølgelig kede af, at det ikke gik, men er glade for at bevare et venskab. Og så har jeg ikke yderligere kommentarer, siger Mikkel Frey Damgaard til Her & Nu.

Birgitte Hjort Sørensen og Mikkel Frey Damgaard er stadig venner. (Foto: Anthon Unger)
Birgitte Hjort Sørensen og Mikkel Frey Damgaard er stadig venner. (Foto: Anthon Unger)

Birgitte Hjort Sørensen, der er en mere og mere efterspurgt skuespiller i USA, blev første gang set med Mikkel Frey Damgaard i februar måned sidste år, da de dukkede op sammen til Oscar-fest hos den amerikanske ambassadør i København.

Optagelserne til 'Vinyl' er kommet i kassen i New Yotk. (Foto: All Over Press) Danske kendte Birgitte Hjort om ny HBO-serie: - Det er lidt som at spille i superligaen

Den danske 'Borgen'-stjerne har stor succes i HBO-serierne 'Game of Thrones' og senest i Martin Scorseses 70’er-serie 'Vinyl'.

Ved Bodilfesten i begyndelsen af marts fortalte Hjort Sørensen til Ekstra Bladet, at der allerede har været bud efter hende fra USA til anden sæson af 'Vinyl'.

Skuespiller Birgitte Hjort Sørensen. Foto. Mogens Flindt Danske kendte Her ankommer alle stjernerne til Bodil-festen

Birgitte Hjort Sørensen som Ingrid Superstar i 'Vinyl'- (Foto: All Over Press)
Birgitte Hjort Sørensen som Ingrid Superstar i 'Vinyl'- (Foto: All Over Press)

Se Birgitte Hjort Sørensen lave sjov med sin rolle i 'Games of Thrones' i denne trailer for Zulu Awards 2016. (Video: TV2 ZULU)