Søn faldt ud af vindue: Her er Stine Bramsens første ord

Sangerinden takker for de mange hilsner, hun har fået oven på sønnens tragiske ulykke

(Foto: Kenneth Meyer)
(Foto: Kenneth Meyer)

Popstjernen Stine Bramsen skulle i går have givet koncert i Svendborg, men måtte kort tid inden aflyse.

Hendes lille søn, Alfred, der er et år gammel, var nemlig faldet ud af et vindue på 1. sal og blevet indlagt på intensiv på Odense Universitetshospital.

Støtten og hilsnerne er dagen igennem væltet ind til sangerinden på de sociale medier, og nu svarer hun de mange, der har skrevet til hende.

- Tak for alle hilsnerne, skriver Stine Bramsen på Instagram, hvor hun har lagt et billede ud fra hospitalet af sin søns fødder.

Alle forældre frygter at få en besked, som Stine Bramsen fik i går. (Arkivfoto: Mogens Flindt) Underholdning Stine Bramsen aflyste koncert: Søn indlagt på intensiv efter fald fra vindue

På under en time har den 29-årige sangerinde fået flere hundrede kommentarer til billedet fra fans, der ønsker hende god bedring med sønnen.

Sangerindens agent, Torben Ravn, meldte tidligere søndag ud over for Ekstra Bladet, at Alfreds tilstand var stabil, men at han indtil videre skulle blive på hospitalet til observation.

- Vi beder jer respektere privatlivets fred og lade Stine Bramsen og hendes familie få fred og ro til at bearbejde den voldsomme oplevelse, lød det tidligere på dagen fra agenten.