Sofie Linde afslører: Jeg føder før 'X Factor'

Sofie Linde afslører, hvordan hendes graviditet og fødsel hænger sammen med 'X Factor'

Sofie Linde til sidste års pressemøde på X Factor. Foto: Mogens Flindt
Sofie Linde til sidste års pressemøde på X Factor. Foto: Mogens Flindt

Søndag aften annoncerede Sofie Linde og Joakim Ingversen, at de skal være forældre. En nyhed som blev taget godt imod, men som samtidig skabte stor mysik om hendes rolle i  DRs underholdningsprogram 'X Factor'.

DR-værten tager nu bladet fra munden og afslører, at hun kommer til at føde før X Factor går i gang med sine liveshows, og det kommer derfor ikke til at påvirke hendes rolle som vært.

- Min graviditet og fødsel kommer ikke til at gå ud over min værtsrolle på X Factor i 2018, bekræfter Sofie Linde igennem sin manager til Ekstra Bladet.

Sofie Linde bekræfter ligeledes, at hun kommer til at føde 'i starten af det nye år', men vil ikke afsløre den præcise terminsdato.

Sofie Linde og Joakim Ingversen venter barn. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Sofie Linde er gravid

X Factor: Vi har en plan b
Da Sofie Linde annoncerede sin graviditet talte Ekstra Bladet med DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, om hendes rolle i 'X Factor'.

Her fortalte underholdningschefen at Sofie Lindes graviditet umiddelbart ikke kommer til at have konsekvenser for 'X Factor', men at de har en plan b klar, hvis det bliver nødvendigt.

- Vi har aftalt med Sofie, at vi har en back up-plan klar, hvis det bliver nødvendigt. Det er jo første gang, hun er gravid, så vi har sikret os, at hun har talt grundigt med sin jordemoder om det, og at hun ved, hvad hun går ind til, har Jan Lagermand Lundme tidligere udtalt til Ekstra Bladet,

Det ser i hvert fald ikke ud til, at 'X Factor'-værtinden får særlig meget barsel med den nye baby. Når Sofie Linde føder i starten af det nye år, så skal hun være klar til liveshows cirka en måned efter.