Sofie Linde er gravid

'X Factor'-værtinden og hendes kæreste, Joakim Ingversen, venter barn

Sofie Linde og Joakim Ingversen venter barn. Foto: Mogens Flindt
Sofie Linde og Joakim Ingversen venter barn. Foto: Mogens Flindt

Det bliver med en voksende mave, at Sofie Linde skal byde velkommen til de nervøse sangtalenter og forsøge at styre Thomas Blachman, Remee og Sanne Salomonsen bag dommerpulten, når den kommende sæson af 'X Factor' løber over skærmen i starten af 2018.

Den 27-årige vært på programmet er gravid og venter barn sammen med tv-værten Joakim Ingversen.

Nu taler Ingversen ud om forholdet til Sofie Linde

Parret offentliggjorde søndag eftermiddag den gode nyhed på Instagram med et billede, hvor de står under et trafikskilt med teksten 'Børn på vej'.

Underholdningschef på Danmarks Radio, Jan Lagermand Lundme bekræfter overfor Ekstra Bladet, at 'X Factor'-værtinden er gravid. Han fortæller samtidig, at graviditeten ikke umiddelbart får nogle konsekvenser for 'X Factor'.

- Vi har aftalt med Sofie, at vi har en back up-plan klar, hvis det bliver nødvendigt. Det er jo første gang, hun er gravid, så vi har sikret os, at hun har talt grundigt med sin jordemoder om det, og at hun ved, hvad hun går ind til, siger Jan Lagermand Lundme.

Underholdningschefen vil tydeligvis gøre alt for at passe godt på sin gravide værtinde, som med fem minutters varsel kan få en afløser, hvis det skulle blive nødvendigt, fortæller han.

- Men er det ikke fantastisk, at hun er gravid, og at vi skal have en gravid vært på 'X Factor', siger Jan Lagermand Lundme og kan ikke skjule sin begejstring.

Sovs i maven
Under dette års udgave af 'X Factor' fik Sofie Lindes krop hårde ord med på vejen fra seere, der på de sociale medier spekulerede i, om hun var gravid.

Det var hun ikke på daværende tidspunkt, og derfor svarede hun igen på beskederne - én gang for alle.

- Nej jeg er ikke gravid - bare glad for sovs og kartofler, skrev hun under et billede af sig selv.