Sofie Linde: Jeg har hadet mine mormor-arme

Den populære'X Factor'-vært har sluttet fred med sin egen krop

'X Factor'-værten har efter otte år i tv-branchen lært at acceptere sig selv. (Foto: Mogens Flindt)
'X Factor'-værten har efter otte år i tv-branchen lært at acceptere sig selv. (Foto: Mogens Flindt)

Torsdag aften vandt en tydeligt rørt Sofie Linde en Zulu Award som bedste tv-vært. Men selv om den 26-årige 'X Factor'-vært er et naturligt skærmtalent, har det ikke altid været lige let for hende at se sig selv på tv.

- Alle hader et eller andet ved sig selv. Jeg har da også siddet og tjekket vinkler ud, men nu har jeg arbejdet med det i otte år, så jeg har erfaring med at kigge på mig selv. Det er frygteligt, og man kan blive så forfærdeligt selvbevidst, men når man glemmer det, er det nemmere at være til stede, forklarer hun til Ekstra Bladet.

Med jobbet som X Factor-vært er Sofie Linde for alvor kommet ud i de danske stuer. (Foto: Agnete Schlichtkrull) X Factor X Factor-vært: Det var et tvangsægteskab

- Hvad har du hadet ved dig selv?

- Jeg har hadet alt. Mine hofter, mine mormor-arme og min stemme. Jeg synes, jeg lyder som en mand, eller som én, der kan slå et spejl i stykker to hundreder meter væk, griner hun, men fortsætter mere alvorligt:

- Så der har været masser af ting, jeg har skullet acceptere og gøre op med mig selv. Og efter jeg har gjort det, har det været meget federe at lave fjernsyn. Så slapper man af i det.

Sofie Linde er for første gang været på X Factor i år. (FOTO: Mogens Flindt) X Factor Sofie Linde om 'Røvhuller'-kommentar: Det fløj ud af mig

Sofie Linde har ikke nogen opskrift på, hvordan man lærer at acceptere sig selv. 

- Man skal slutte fred med sig selv. Det kommer i takt med, at man bliver voksen og finder ud af, hvad der er vigtigt, siger hun.

Vi var alle berørte, siger Sofie Linde. Foto: Mogens Flindt X Factor X Factor-Sofie vil ikke uddybe sin holdning til terrorist-røvhullerne

Sofie Linde vandt en Zulu Award torsdag og var ikke til at skyde igennem. (Foto: Jakob Jørgensen)
Sofie Linde vandt en Zulu Award torsdag og var ikke til at skyde igennem. (Foto: Jakob Jørgensen)

Sofie Linde løb med prisen som årets vært ved dette års Zulu Awards