Sofie Linde: Jeg kigger mig i spejlet og tænker 'hvad sker der'

Indtil videre er graviditeten forløbet smertefrit for den muntre 'X Factor'-værtinde

Sofie Linde og Joakim Ingversen på den røde løber torsdag aften. Foto: Mogens Flindt
Sofie Linde og Joakim Ingversen på den røde løber torsdag aften. Foto: Mogens Flindt

For to og en halv uge siden kom det frem, at Sofie Linde og 'X Factor'-kollegaen Joakim Ingversen venter parrets første barn.

Og da de torsdag troppede op på den røde løber til Zulu Comedy Galla faldt snakken naturligvis hurtigt ind på familieforøgelsen.

- Det går godt. Jeg er slet ikke plaget af kvalme - egentlig skal jeg bare vænne mig til, at jeg bliver federe og federe, og at det er okay, lød det muntert fra Sofie Linde til den fremmødte presse.

- Men det er det eneste. Hver morgen har jeg en 'hvad sker der her', når jeg ser mig selv i spejlet, ellers er alt ok.

De er allerede begyndt at forberede sig på livet som forældre, fortalte Joakim Ingversen.

- Jeg glæder mig helt sindssygt. Jeg er begyndt at cykle til arbejde, og vi har købt to cykelhjelme, sagde han med et glimt i øjet.

Sofie Linde afslører: Graviditeten var ikke planlagt

Begge er atter engang værter på 'X Factor', hvor optagelserne er godt i gang. Sofie Linde er vært på selve programmet, og Joakim Ingversen er vært på DR Ultra, hvor der interviewes nuværende og tidligere deltagere.

I år er samtidig sidste gang, at de skal være en del af underholdningsprogrammet. DR har nemlig meldt ud, at 2018-sæsonen bliver den sidste.

- Vi er gået i gang, og det er jo lidt særligt, fordi det er sidste sæson, så stemningen er ret intens, og folk er vildt glade. Samtidig er det sådan puha, at nu skal vi huske at nyde det, sagde Sofie Linde.

Sofie Linde afslører: Jeg føder før 'X Factor'

Barnet fødes inden 'X Factor' går i gang på live-tv, og med to forældre, der skal arbejde fredag aften, må der formentlig hjælp til.

- Vi skal lige have styr på det hele. Men vi tænker, at det løser sig. Vi har en stor familie, sagde Sofie Linde med et grin.