Sofie Linde: - Jeg laver oftest tv til dem, der ikke kan lide mig

Hun er 27 år og værtinde på et af Danmarks mest populære programmer. Men det har også kostet

Sofie Linde og Joackim Ingversen til fortalte til 'Zulu Comedy Awards' i september om at tage et shot for at dulme sceneskrækken

Når lyset rammer det store X på bagscenen og musikken starter, træder Sofie Linde ind på scenen og byder velkommen til endnu en sæson af det populære tv-program 'X Factor'.

Det er et arbejde, som den unge værtinde sætter en stor ære i at lave, men det er også et arbejde, hvor hun står for skue til hele Danmark - også dem, der ikke bryder sig om hende.

Derfor har Sofie Linde valgt at have et simpelt mantra i baghovedet, når hun hver fredag bliver blændet af tv-studiets skarpe lys.

- Jeg laver oftest tv til dem, der ikke kan lide mig. Det giver altid lidt fandenivoldskhed, fortæller Sofie Linde med et grin.

- Det er mest for mig selv, hvis jeg bliver usikker eller nervøs, så er det vigtigt for mig at have et indre drive, hvor jeg lige spænder ballerne lidt ekstra.

Det bliver tre velkendte ansigter, der skal være dommere. Foto: Mogens Flindt TV Se det her: Første klip fra ’X Factor’ 2017

Når kameraerne peger mod hende, og hun lige om lidt kan åbne armene og byde velkommen til 'X Factor's 10. sæson, går hun således på scenen med hovedet højt.

- Jeg gider ikke være en undskyldning for mig selv, for jeg er vildt stolt af det, jeg kan. Det er ikke fordi, jeg er en blærerøv. Det er simpelthen fordi, jeg har arbejdet hårdt, slår hun fast.

- Jeg gør mig virkelig umage med at huske at sige, at jeg er dygtig til det, jeg laver, for jeg gør mig også umage, og jeg er altså ikke kommet sovende til noget, fortsætter hun.

Selv om troen på sig selv og selvtilliden er rodfæstet i hende takket være hendes forældre, der aldrig har troet på janteloven, så er det ikke altid lige nemt i en hård branche.

'X Factor'-værten har efter otte år i tv-branchen lært at acceptere sig selv. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Sofie Linde: Jeg har hadet mine mormor-arme

Sofie Linde er derfor helt afklaret med, at hun kommer til at få nogle negative kommentarer med, når hun gerne skiller sig ud og larmer lidt, for det er en del af hendes job.

- Der er altid nogen, der vil prikke hudorme ud, og det er også fint nok. Det gør jo mindre ondt, jo flere du får presset, så man vænner sig til det, konstaterer hun.

Fredag den 30. december træder Sofie Linde endnu engang ind foran kameraet og kan ses på tv-skærme i hele Danmark, når tiende sæson af 'X Factor' har premiere.