Solgt på 13 dage: Så meget fik Mascha Vang for huset

Den kendte blogger endte med at få mere for huset, end hun havde krævet

Mascha Vang endte med at tjene en pæn slat på sit hus i Dragør. Foto: Mogens Flindt
Mascha Vang endte med at tjene en pæn slat på sit hus i Dragør. Foto: Mogens Flindt

Som hussælger kan man dårligt ønske sig mere, end at køberne flokkes til åbent hus-arrangementerne, og at der allerede inden for to uger kan sættes et punktum for fortællingen om hussalget.

Krydrer man med en pris, der er over den, som mægleren havde sat på salgsopstillingen, kan der næppe være et sælger-øje tørt.

Netop sådant et hussalg har mediedarlingen Mascha Vang lige haft. Hendes 145 kvadratmeter store hus i Dragør blev nemlig udbudt til salg i starten af oktober, og 13 dage senere var det solgt. Nu afslører tinglysningen, at den 39-årige blogger og realitystjerne har fået 4.456.111 kroner for sine kvadratmeter nær København. Det skriver Boliga.dk.

Vang har således - noget utraditionelt - fået en anelse mere for sit hus end den pris, ejendomsmægleren havde udbudt det til salg for. Huset ramte nemlig det danske boligmarked med en pris på 4.395.000 kroner.

Mascha Vang er flyttet til Kolding sammen med kæresten, Troels. Foto: Mogens Flindt
Mascha Vang er flyttet til Kolding sammen med kæresten, Troels. Foto: Mogens Flindt
 

Maschas rædselsår: Begge forældre ramt af dødelig sygdom

Mange interesserede
Allerede da salget blev indgået, kunne Mascha Vang afsløre på sin blog, at hun havde fået mere end udbudsprisen for kvadratmeterne, ligesom hun også oplyste, at huset kunne have været solgt, den første dag det var online.

Men selvom der altså gik små to uger, før huset officielt blev taget af markedet, er salgstiden stadig væsentlig under gennemsnittet for postdistriktet Dragør. Ifølge tal fra Boliga tog det i gennemsnit tre måneder at få villaer og rækkehusene i området solgt i årets første halvdel.

Dragør udgør den sydligste del af Amager og er nok i særdeleshed kendt for sine charmerende, gamle brostensbelagte gader og gule byhuse.

Og kigger man på kommunens gennemsnitlige kvadratmeterpriser ved salg, kan nærheden til København da også mærkes. I årets tredje kvartal gav sælgerne i Dragør Kommune nemlig 30.652 kroner pr. kvadratmeter. Hvilket altså vil sige, at Vang har fået en kvadratmeterpris ganske tæt på gennemsnittet for sit træhus.

Ifølge oplysninger fra Boliga.dk købte Mascha Vang huset i 2016. Dengang lød salgsprisen på 3.775.000 kroner.

Træffer stor beslutning: Mascha Vang flytter