Soluna dropper retssag mod Remee: Nu har de afgjort sagen med et forlig

Den danske Grandprix-vinder sagsøgte Remee og Chief 1 - men nu har parterne løst  sagen selv

Her spiller Soluna sin Grand Prix-melodi 'Should've Known Better'.(Foto: AP)
Her spiller Soluna sin Grand Prix-melodi 'Should've Known Better'.(Foto: AP)

I sidste uge kom det frem, at den tidligere vinder af det danske Melodi Grand Prix, Soluna Samay havde besluttet sig for at sagsøge sine tidligere mentorer, Remee og Chief 1, i forbindelse med deres selskab Reach. Men nu er sagen blevet afgjort - uden for retten. Det skriver BT.

Soluna Samay tog hele Danmark med storm, da hun tilbage i 2012 vandt det danske Melodi Grand Prix med sangen 'Should've Know Better'. En sang, der var skrevet af de kendte musikproducere Remee og Chief1.

X Factor-dommeren og producer-kollega Chief1 skal en tur i retten (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Grand Prix-vinder hiver Remee i retten: Derfor sagsøger hun

Indgik forlig før retssag
Efterfølgende blev samarbejdet med stor optimisme forlænget, da Remee og Chief1 skulle producere Soluna Samays album, som skulle udkomme i samarbejde med de to kendte produceres selskab Reach - stylet som RE:A:CH.

Den gode stemning faldt dog pladask til jorden, da Soluna Samay besluttede sig for at sagsøge Remee og Chief1's selskab for 60.000 kroner. Hun mente nemlig, at selskabet skylde hende netop det beløb i forbindelse med noget, som hun selv beskrev som 'Spørgsmål om tilgodehavende på royalty'.

Sagen skulle været i retten i dag den 10. maj. Men som BT i dag skriver har parterne nu selv løst sagen ved at indgå et forlig.

Soluna mente at Remee og Chief1 skyldte hende 60.000 kroner. (Foto: Mogens Flindt)
Soluna mente at Remee og Chief1 skyldte hende 60.000 kroner. (Foto: Mogens Flindt)
 

 

1 af 2 Soluna mente at Remee og Chief1 skyldte hende 60.000 kroner. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Her spiller Soluna sin Grand Prix-melodi 'Should've Known Better'.(Foto: AP)