Annonce:
Annonce:

Soulshock taler ud efter kærestens død: - Vi skal tale om tragedien

Det har ændret den danske musikproducers liv, at han tidligere på året mistede sin kæreste - og at hans søn må vokse op uden sin mor

Soulshock fortalte onsdag aften om sin kærestes tragiske død, og om hvordan han er kommet videre efter ulykken. (Arkivfoto)
Soulshock fortalte onsdag aften om sin kærestes tragiske død, og om hvordan han er kommet videre efter ulykken. (Arkivfoto)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det var mere end hjerteskærende, da Carsten 'Soulshock' Schack i foråret på tragiske vis mistede sin kæreste gennem mere end 20 år.

Den danske musikproducer og sangskriver kom hjem til sin bopæl i Los Angles og fandt sin samlever, Charmayne 'Maxee' Maxwell, på terrassen i en stor blodpøl.

Obduktionsrapport giver svar: Derfor døde Soulshocks kone

46-årige Maxee havde været til fodbold med parrets søn, Nikolaj. Og efter hun havde puttet ham, skete tragedien. Maxee faldt ud af terrassedøren i parrets villa og hamrede baghovedet i terrassen. Faldet har formentlig slået hende bevidstløs, men hvad værre var, blev hun skåret af glasskår fra et vinglas to steder og blødte så voldsomt, at hendes liv ikke stod til at redde.

Nu kan Soulshock begrave sin elskede kone

Annonce:

Charmayne Maxwell blev kørt med udrykning til Cedars Sinai Hospital, men blev erklæret død klokken 23.15 den 27. februar.

Familien var samlet i København, da Soulshock i 2010 var dommer i 'X Factor'. (Foto: All Over Press)
Familien var samlet i København, da Soulshock i 2010 var dommer i 'X Factor'. (Foto: All Over Press)

Onsdag aften stod Soulshock åbent frem og fortalte om sin store ulykke. Det skete under optagelserne til 'Året der gik', der sendes på DR 2. juledag.

Der var larmede tavshed i koncertsalen i Musikkonservatoriet, da Soulshock begyndte at fortælle om den frygtelige aften, hvor han kom hjem og fandt sin kæreste på terrassen.

Soulshock-hustru døde af blodtab

- Da jeg kom hjem, var alt som det plejede. Der var lavet aftensmad til mig - og der var også et glas vin. Da jeg fik øje på Maxees ben på terrassen, troede jeg først, at hun dyrkede yoga. Men så så jeg, at vores hvide terrasse var helt rød af blod, fortalte han.

Snak om tragedien
Carsten Schack havde inden interviewet, som DR-værten Ulla Essendrop stod for, nøje overvejet, om han overhovedet ville fortælle sin historie på tv.

Annonce:

- Men min psykolog siger, at Maxees død ikke må blive et tabu. Vi skal tale om hende og huske hende som det smukke menneske, hun var, sagde musikproduceren, mens kameraet fangede parrets søn, der sad i salen og hørte sin far fortælle om tragedien.

Soulshocks søn får hjælp efter mors død

Soulshock og 10-årige Nikolaj har endda fundet overskud til at kunne grine sammen, når de mindes Maxee.

- Når jeg skal ordne hans hår eller komme creme i hans ansigt, kan vi godt grine over, at jeg ikke gør det lige så godt som mor, sagde han.

Nyt syn
Carsten Schack fortalte også, at Maxees helt uventede død har fået ham til at ændre syn på mange ting i livet. Venner og familie betyder pludselig meget mere end benhård forretning, succes og penge.

- Jeg har fyret folk, fordi de gik for meget og for koldt op i penge og forretning. Jeg ser meget mere mennesket nu, sagde Soulshock og fortalte, at han overvejer at flytte hjem til Danmark.

Annonce:

- Jeg sidder der alene i USA, og Nikolaj har været så flittig med sin sport, at han er kommet på FCKs ungdomsakademi. Så lige nu overvejer jeg, at starte et selskab op i Danmark, så jeg kan hjælpe talenter herhjemme med at komme lidt lettere over de forhindre, der er på deres vej. Og det er en af de ting, jeg føler vil være smukt i mit liv. At hjælpe andre mennesker med at opnå deres drømme.

Familien i chok over Soulschocks kones død

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: