Spændt Anne Gadegaard: Nu skal familien møde min nye kæreste

Sangerinden og bloggeren har taget sin flamme med til Aarhus, hvor han skal til festuge og møde hendes familie

Her kan du se eller gense 'Dans med de kendte' fra maj 2015, hvor Anne Gadegaard var gæst
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Anne Gadegaard er forelsket, og i denne weekenden skal den 24-årige sangerinde og hendes kærestes forhold sættes på noget af en prøve. Han skal nemlig møde hendes familie for første gang.

Gadegaards familie bor i Aarhus, mens hun selv har slået sig ned i København. I denne uge er der festuge i Aarhus, og derfor har Anne Gadegaard taget sin Christian med til smilet by - både for at fest og for at hilse pænt på hendes bagland.

Anne Gadegaard: Folk råber efter mig på gaden

- Vi skal være sammen med min familie og mine dejlige venner. Og så skal vi selvfølgelig opleve Århus festuge. Jeg glæder mig som altid til at se min familie. Og så er det første gang min kæreste skal møde min familie. OH NO!!! Eller OH YES??, skriver hun på sin blog.

Anne Gadegaard er noget spændt på, hvordan mødet skal gå, men er sikker på, at det ender i en 'kærlighedsfest'

Gadegaard jages af sexgalning

- Det bliver så hyggeligt, og min familie er heldigvis ikke de værste, haha. Så forhåbentligt kommer det til at blive så hyggeligt, at de alle sammen har lyst til at se hinanden igen. Det virker måske som om jeg er nervøs for det. Men det er jeg faktisk slet ikke. For jeg er ikke i tvivl om at de ville elske hinanden alle sammen. Det bliver en stor kærligheds fest, skriver hun.

Anne Gadegaard og Christian har kun været kærester i et par måneder, men har kendt hinanden i et år.

Glad Gadegaard: Jeg har fået en kæreste

- Vi mødte hinanden gennem fælles venner. Jeg bor i en lejlighed med nogle kammerater, og det er gennem dem, jeg har lært ham at kende. Vi manglede en roommate til den lejlighed, vi bor i nu, og der tænkte vi på Christian. Det ville han gerne, og efter han flyttede ind, opstod der noget mellem os. Vi blev kærester og bor sammen allerede, så vi har nok gjort det lidt omvendt af, hvad man plejer, fortalte hun for en måned siden til Ekstra Bladet.

Tidligere har Anne Gadegaard dannet par med sangskriveren Micky Skeel. Det var ham, der skrev sangen 'Suitcase', som hun sang ved Dansk Melodi Grand Prix 2015.

Gadegaard på scenen uden bh

Her valgte seerne hende som vinder, men en samlet fagjury fik det afgørende ord og sendte hende hjem og Anti Social Media til Eurovision Song Contest i Wien. Det blev hun mildest talt noget knotten over.

Gadegaard: Juryen stinker ad helvede til

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+