Stine Bosse sælger sin luksusejendom

Erhvervskvinden har taget skridt til at afhænde sin landejendom i nordsjællandske Dronningmølle.

Ejendomsmægler Pernille Sams har netop fået et nyt liebhaverprodukt på hylden: Stine Bosses landejendom ved Dronningmølle i Nordsjælland.

Det skriver Boliga Kendte

Så smukt ligge Stine Bosses landsted. Foto: Privat
Så smukt ligge Stine Bosses landsted. Foto: Privat
 

I sidste uge blev ejendommen sat til salg på Pernille Sams hjemmeside, og kommende købere behøver ikke bekymre sig om manglende plads.

Boligen breder sig ud over 372 kvadratmeter, og hvis det ikke er nok, kan man bevæge sig ud på grunden, der er på over otte hektar (87.000 kvadratmeter).

Prisen er sat til 8,6 millioner kroner.

Jagt og lejeindtægter
I salgsopstillingen bliver der blandt andet lagt vægt på, at ejendommen er totalrenoveret og moderniseret over to omgange, at der både er indlagt jordvarme og installeret solceller, at der er gode muligheder for jagt på kronvildt, ænder og gæs, og at man kan indkassere store indtægter på at leje dele af landstedet ud.

Stine Bosse var i mange år topchef i forsikringskoncernen Tryg, men kvittede jobbet i 2011 efter en kræftdiagnose og en ny titel som mormor.

Hun er stadig aktiv i det danske erhvervsliv, blandt andet som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en lang række virksomheder, fonde og foreninger.

I øjeblikket er hun særdeles aktiv som debattør i forbindelse med den igangværende flygtningekrise.

Se Stine Bosses landsted her: http://www.boliga.dk/bolig/1135339