Stine Bramsen med lille nyhed

Sangerinden har fået barn nummer to

Stine Bramsen er nu mor til to. Foto: Mogens Flindt
Stine Bramsen er nu mor til to. Foto: Mogens Flindt

Stine Bramsen på scenen på Tinderbox i sommer. Nu står der barsel på programmet. Foto: Anthon Unger Danske kendte Den søde ventetid: Dansk hitsangerinde går på barsel

Nu skal sangerinden Stine Bramsen til at synge vuggeviser for to små poder.

Den 30-årige sangerinde har nemlig fået sit andet barn med manden, Kasper Adsbøll.

Parrets lille søn kom til verden onsdag den 3. maj. Det viser den stolte nybagte mor på et billede, som hun har lagt ud på det sociale medie Instagram.

- Jeg har bragt en hjerteknuser ind i denne verden. Han er så smuk, og hans storebror har allerede godkendt ham, skriver 'Prototypical'-sangerinden til fotoet af den lille purk, der bliver aet på hovedet af sin storebror, Alfred.

 

Stine Bramsen venter sit andet barn. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Struttende Stine Bramsen viser babybulen frem

Den danske darling afslørede familieforøgelsen, da hun dukkede op på den røde løber med en spirende babybule til Danish Music Awards i november sidste år.

- Ja, jeg er gravid. Ellers ville jeg ikke turde at tage så stram en kjole på. Jeg er i andet trimester, men mere vil jeg ikke sige lige nu, andet end at jeg selvfølgelig er rigtig glad, lød det fra den celebre sangstjerne.

Stine Bramsen fandt i 2011 sammen med Kasper Adsbøll, som er bedste ven med sangerindens bandkammerat Anders Stig Gehrt-Bendixen fra Alphabeat.

Parret giftede sig i september 2013, og året efter kom deres lille søn, Alfred, til verden.

Stine Bramsen viser maven frem til Danish Music Awards. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Bramsen viser babybule i badetøj