Stine Bramsens søn faldt ud af vinduet: Sådan har han det

Alfred er stadig indlagt, men lægerne ser yderst positivt på udviklingen

Stine Bramsen deltog til Dronningens bal sammen med sin mand. Se med her

Sent lørdag eftermiddag skete det, der ikke må ske. Stine Bramsens søn Alfred, som fylder to år i september, faldt ud af et vindue på første sal.

Ulykken skete kort tid før, sangerinden skulle på scenen ved en koncert i Svendborg.

Stine Bramsen og hendes søn blev i al hast kørt til Odense Universitetshospital, hvor Alfred blev indlagt på intensivafdelingen.

Danske kendte Stine Bramsens søn indlagt: Her faldt han ud

Her ligger den lille dreng stadig til observation, men ifølge sangerindens agent og direktør i Copenhagen Records, Torben Ravn, er der godt nyt.

- På vegne af Stine Bramsen kan jeg fortælle, at hendes søn stadig er indlagt til observation i Odense og skal være det et par dage endnu. Men lægerne er heldigvis yderst positive for udviklingen og beskriver drengens tilstand som meget stabil - omstændighederne taget i betragtning. Så stabil at det forventes, at Stine Bramsen og hendes søn udskrives igen allerede inden weekenden, skriver han i en mail til Ekstra Bladet.

Stine Bramsen takkede søndag aften på Instagram de mange, der har sendt støttende beskeder til familien, og gennem Torben Ravn udtrykker hun igen i dag sin taknemmelighed.

Alle forældre frygter at få en besked, som Stine Bramsen fik i går. (Arkivfoto: Mogens Flindt) Underholdning Stine Bramsen aflyste koncert: Søn indlagt på intensiv efter fald fra vindue

- Jeg skal på vegne af Stine Bramsen og hendes mand, Kasper Adsbøll, takke for de mange søde og opmuntrende hilsner, der er sendt i deres retning de sidste par dage, skriver han.

Det var fra dette fodboldklubhus i Svendborg, at Alfred faldt ud fra førsts sal. (Foto: Søren Skarby)
Det var fra dette fodboldklubhus i Svendborg, at Alfred faldt ud fra førsts sal. (Foto: Søren Skarby)

 

Koncerten i Svenborg lørdag blev af naturlige årsager aflyst. Stine Bramsen skal efter planen optræde ved en koncert i Silkeborg på fredag og på Jelling Festival lørdag. Det afgøres tirsdag, om koncerterne kan afholdes som planlagt.

Søndag aften lagde popstjernen dette billede op af sin søn, der er indlagt på Odense Universitetshospital.

(Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte Søn faldt ud af vindue: Her er Stine Bramsens første ord