Stine Kronborg: - Jeg beholder barnet

Efter en mindre tænkepause har den gravide fitnessmodel besluttet sig

Stine Kronborg var vært ved Reality Awards tidligere i år, hvor hun viste kavalergangen frem.
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det kom som et chok for Stine Kronborg, da hun i sidste uge fandt ud af, at årsagen til bulen på hendes ellers så veltrænede mave er, at hun er gravid.

Torsdag var fitnessmodellen til scanning på sygehuset for at finde ud af, hvor gravid hun rent faktisk er. Og det er meget, skriver hun på sin blog på Her & nu.

- Havde selvfølgelig en idé om at det enten var sket for fem uger siden eller tilbage i marts, og ja, jeg er sgu 17 uger henne…. WOW 17 UGER!! Helt utroligt at jeg intet har mærket. Altså udover maven er vokset pænt meget siden det gik op for mig, jeg var gravid, men igen hvad ved jeg om graviditet… intet… endnu, skriver hun.

Stine Kronborg i tvivl om sin graviditet

- Men jeg har nu set det med mine egne øjne. Hold nu fast hvor var det VILDT at se hjertet banke, kæmpe hoved, små ben og arme og jep, det er en aktiv lille dut, der er derinde, skriver hun.

Da Stine Kronborg første gang bloggede om sin graviditet, fortalte hun hudløst ærligt, at hun ikke vidste, om hun ville beholde barnet. Det har hun taget stilling til nu, fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Jeg beholder det. Jeg er så småt begyndt at vænne mig til tanken, selvom det selvfølgelig stadig er meget nyt, siger hun.

Gravide Stine Kronborg: Folk vil have mit barn

- Jeg er sådan indrettet, at jeg tror, at ting sker af en grund. Også det her, siger Stine Kronborg, der har været tvunget til at ændre i sit benhårde bodybuilder-liv, siden hun tog den positive graviditetstest. Men kun en smule!

- Jeg motionere stadig meget, men tager ikke 320 kilo i benpres mere, siger hun med et grin.

- Og så giver jeg mig selv lov til at spise lidt mere frugt end der er tilladt i den diæt, jeg ellers følger. Jeg tænker, at sukkeret fra frugt nok er bedre end hvis jeg gik om bord i kager og slik, siger Kronborg, der også er blevet ramt af trang til at putte bestemte ting i munden.

- Mælk! Jeg skal bare have mælk! Det drikker jeg normalt heller aldrig, siger hun.

Ifølge de læger og jordemødre, Stine Kronborg har talt med, er hun kernesund, og den proteinrige diæt hun følger, er kun godt for barnet. 

- Så jeg træner videre og spiser næsten som jeg plejer, siger den vordende mor, der skal føde til december.

I maj var Stine Kronborg gæst i Ekstra Bladets studie, hvor hun viste sine store muskler frem. Se eller gense det her

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+