Stine Kronborg: Jeg mister håret

Pludselig forstår realitydeltageren, hvorfor mødre har kort hår

Stine Kronborg har taget sin søn med til flere arrangementer. Her er de til forpremiere på 'Paradise Hotel'. Foto: ANTHON UNGER
Stine Kronborg har taget sin søn med til flere arrangementer. Her er de til forpremiere på 'Paradise Hotel'. Foto: ANTHON UNGER
Følg Danske kendte

Det er ingen leg at få børn. Det kan realitypersonligheden Stine Kronborg skrive under på.

I december sidste år blev hun mor til en lille dreng, Leo Columbus. Hun gør sig som alenemor, og hun elsker det, men livet med et barn kommer med en pris.

Det skriver hun i sin blog på Realityportalen.

- Neglene har jeg været god til at holde indtil videre, men jeg kæmper med mit hår. Jeg har mistet en del af det efter fødslen, hvilket er mest tydeligt i den ene side af panden, hvor jeg nu har sådan noget kort plys – hvilket er ret svært at skjule. Og hvorfor? Fordi sådan er det bare, det er noget med hormonerne efter fødsel, skriver Stine Kronborg og fortsætter:

- Men det er sgu også fordi, at der bliver revet i det flere gange i døgnet af Leo Columbus, og han giver ikke frivilligt slip. Så sidder han bare dér med knyttet næve og en tot hår i hånden. Jeg kan umuligt have løst hår mere (når jeg har, er det bare for billedets skyld), men det hjælper heller ikke at sætte det op, for han tager bare fat i siden eller nakkehårene, og så gør det endnu mere ondt, fordi elastikken holder det tilbage.

Kronborg: Ups, min bikini knækkede på scenen

Stine Kronborg fortæller selv, at hun havde ét udseende før, hun fik barn og ét efter den lille familie blev skabt. Men det gør hende ikke noget.

- Nu forstår jeg pludselig alle de ting, jeg ikke forstod før, og jeg kan sagtens sætte mig ind i, at man tilsidesætter sig selv for at være den bedst mulige forælder. Jeg forstår også, hvorfor mange mødre bliver korthårede og fædrene tyndhårede, skriver hun.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag