Stine Kronborg: Jeg vil ikke ha' en kæmpe klitoris

Fitness-model Stine Kronborg snød sin træner, da han i Australien bad hende tage stoffer - se hvordan i klippet herunder

- Du kan se alle de nøgenbilleder, jeg har fået taget - jeg tager ikke steroider eller andre ulovlige væksthormoner, slår Stine Kronborg fast.

For et af de mange bivirkninger ved stofferne er, at kvinder som tager dem får en mørk stemme, hår på kroppen som en mand og en forstørret klitoris.

Siden Stine Kronborg for 3 år siden for alvor gik ind i bikini-fitness og trænede målrettet mod konkurrencer og muskuløs krop, er hun igen og igen blevet spurgt, om hun har fået "hjælp". Men selv om hun tit har fået dem tilbudt, har Stine Kronborg altid klaret sig uden væksthormoner.

- I Australien bad min træner mig faktisk tage væksthormoner, og så lod jeg bare som om jeg tog dem. Han bifaldt mine resultatet, og da jeg så en dag kom med alle pillerne til ham igen, havde han svært ved at tro, jeg havde fået de muskler uden hjælp, griner Stine Kronborg. Nu er det blevet et princip ikke at tage "pige-krudt".

- Jeg synes, det er en rigtig kedelig tendens, at det er blevet så udbredt indenfor min sport. Desværre er det noget, man er begyndt at sammenkoble med den sport, jeg elsker og dyrker, siger Kronborg.

Video Nyheder Stine Kronborg blev tilbudt steroider: Jeg vil ikke ha' en kæmpe klitoris

Debatten kommer i kølvandet på TV3 og Ekstra Bladets afsløringer udsendelsen Jagten, som går tæt på "Skønhed på Steroider". Her går undercover journalisten i skarp træning, da hun på et tidspunkt finder ud af, at hendes personlige træner kan sælge hende anabolske steroider.