Annonce:
Annonce:

Stine Kronborg og sønnen rejser fra Danmark

Fitnessmodellen Stine Kronborg rejser til Malaysia i to måneder sammen med sin lille søn

Stine Kronborg havde sønnen med til 'Paradise Hotel' snigpremieren for den 13'ende sæson. Foto: Anthon Unger
Stine Kronborg havde sønnen med til 'Paradise Hotel' snigpremieren for den 13'ende sæson. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I december sidste år ændrede livet sig markant for den danske tv-personlighed Stine Kronborg, der blev mor til en lille søn.

Stine Kronborg har født en søn

Siden da har hverdagen været fyldt med træning, putning, bleskift og vuggeviser, og nu begiver den 37-årige bodybuilder sig ud på et nyt eventyr sammen med den lille purk, der har fået navnet Leo Columbus.

For den lille familie vinker snart farvel til Danmark og rejser til Malaysia, hvor Stine Kronborg og sønnen skal nyde de varmere himmelstrøg i to måneder. Det skriver hun på sin blog.

Reality-deltageren fortæller, at hun længe har villet rejse ud og besøge venner og familie, så de også kan nå at opleve guldklumpen i virkeligheden, mens han stadig er lille.

Kronborg udsat for massiv mor-kritik: Folk er uintelligente

Annonce:

I øjeblikket er fitness-modellen derfor ved at pakke til den store rejse, og selv om hun glæder sig til at komme afsted, er det også et stort spring at tage.

- For pokker, hvor er det skræmmende, og jeg kan sagtens forstå, at mange vælger at blive hjemme under deres barsel. At skulle flyve alene med en baby - hvad skal jeg pakke, hvad kan jeg bære på rejsen, hvor meget må jeg have med, hvad hvis han skriger hele vejen... Alt er altid skræmmende første gang, men det er jo bare at kaste sig ud i det, skriver hun.

At valget faldt på Malaysia skyldes, at Stine Kronborg tidligere har arbejdet som pole-instruktør i landet, og da hun blev gravid kontaktede hendes tidligere chef, Maple Loo, hende og spurgte, om hun ikke måtte være gudmor for den lille ny.

- Det syntes jeg, var en fantastisk idé, for så havde jeg en god grund til at komme oftere dertil. Jeg vil jo gerne have, at Leo Columbus får et nært forhold til Maple, skriver hun på bloggen.

Annonce:

Samtidig fortæller bodybuilderen, at hun planlægger at tage timer på pole-skolen i Malaysia, da hun ankommer så hun kan være med på et helt semester.

Stine Kronborg regner med at hun og sønnen er hjemme i Danmark igen i maj.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: