Stine Kronborg svarer igen: 'Slap nu af for fanden

Danseren og tv-personligheden opfordrer til, at man stopper med at lege politi over for hinanden på de sociale medier

- Slap nu for fanden af med at lege politi over for hinanden, siger Stine Kronborg om tonen på de sociale medier. Foto: Mogens Flindt
- Slap nu for fanden af med at lege politi over for hinanden, siger Stine Kronborg om tonen på de sociale medier. Foto: Mogens Flindt
Følg Danske kendte

Sussi La Cour: Jeg tog i swingerklub for at have sex med piger

Det skabte debat, da danseren og tv-personligheden Stine Kronborg i sidste uge delte et billede på det sociale medie Instagram af sin lille søn, Leo Columbus, med proteinbudding rundt om munden.

Det fik straks flere af den 38-årige bodybuilders følgere til at sætte spørgsmålstegn ved, om det var passende at lade den lille purk spise den proteinrige budding.

I et nyt blogindlæg på Realityportalen opfordrer Stine Kronborg til, at man stopper med at pege fingre af hinanden på de sociale medier.

- Er de (proteinbuddingerne, red.) farlige for ham? Nej, sgu da. Ikke i de mængder, jeg giver ham. Jeg er ikke en speltmor på det område, skriver hun i blogindlægget.

Stine Kronborg fortæller, at sønnen får lov til at smage på alt, hvad han rækker ud efter, mens hun samtidig slår fast, at han hovedsagelig får hjemmelavet grød og mos.

Brysterne sprænger næsten bikinien

Tv-kendissen satte særligt pris på de mange ærlige kommentarer og indrømmelser, der også tikkede ind til billedet fra andre mødre, mens hun undrede sig over, hvordan debatten tog fart:

- Det var sjovt at se, hvordan diskussionen tog fart og endte ud i 'jeg er pædagog, så jeg ved mere end dig'-agtige kommentarer og 'fy føj, giver du din baby lov til at smage øl'.

- Slap nu for fanden af med at lege politi over for hinanden. I gamle dage blev øllebrød lavet på øl, og sutten blev dyppet i snaps, skriver hun i blogindlægget og fortæller, at hun dog modtog flest kommentarer fra mødre, der bakkede hende op.

Stine Kronborg blev mor til lille Leo Columbus i december sidste år. Hun har tidligere givet udtryk for, at hun ikke ønsker at fortælle, hvem faren til hendes lille søn er.

I et Facebook-opslag har tv-personligheden tidligere udtrykt, at hun følte sig stemplet af "mor-politiet", og at hun var træt af, at så mange fremmede havde en mening om, hvordan hun skal opdrage sin søn.

Læs hele blogindlægget Her.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.