Stinkende sjovt: Sådan har du ALDRIG set en 'X Factor'-vært

Der er dømt 'økologisk boblebad', når den vikarierende 'X Factor'-vært holder far-spa-dag

Joakim Ingversen fortæller om nyt job og Sofie Linde

Hvis nogen var i tvivl, så er det vist slået fast med syvtommerssøm nu.

Joakim Ingversen ejer ikke så meget som en snert af blufærdighed eller stjernenykker.

Gang på gang har vi set ham iført mere eller mindre klædeligt badetøj tage iskolde udfordringer op fredag aften i primetime i 'Alle mod Danmark', og nu tager han sin hang til det våde element skridtet videre.

Hans følgere på Instagram har nemlig fået lov til at overvære den nybagte fars hjemme-spa-dag. Det foregik i datterens Trines bette badekar, hvor en nøgen Ingversen på bedste økologiske vis selv stod for at producere boblerne - med lugt.

Til den stinkende sjove video skriver Joakim Ingversen en smule skuffet, at der ikke er nogen, der spørger til, hvordan hans mave fungerer. Den slags spørgsmål er forbeholdt hans omkring to uger gamle datter, som han har med Sofie Linde.

Når ingen andre vil, har Ekstra Bladet givet lidt faderlig omsorg og spurgt til Joakim Ingversens mavse. Og hans svar er heldigvis opløftende inden fredag aftens 'X Factor'-liveshow, hvor han endnu en gang skal vikariere for sin barslende kone.

- Maven har det rigtig godt, lyder det kort fra Ingversen.

På fredag bliver det igen Joakim Ingversen, der skal styre deltagere og dommere under 'X Factor'. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Joakim tager en tørn mere for fruen