Stjernekok raser: - Hvad fanden har de tænkt på?

Jesper Koch er helt oppe i det røde felt, da en leverandør sender duge i den forkerte størrelse til hans prestigefyldte Restaurant Syttende

Hvis man vil levere til Jesper Kochs restaurant, skal man leve op til hans tårnhøje kvalitetskrav. Foto: TV3
Hvis man vil levere til Jesper Kochs restaurant, skal man leve op til hans tårnhøje kvalitetskrav. Foto: TV3

Tirsdag aften blænder TV3 op for femte afsnit af 'Koch'en på toppen', og det går ikke stille for sig.

Jesper Koch er perfektionist helt ud til fingerspidserne, og det får en af hans leverandører at føle, da stjernekokken opdager en grotesk fejl i en forsendelse af specialsyede duge: De er ganske enkelt for små.

- Jeg ved kraftedeme ikke, hvad fanden de har tænkt på, lyder det tørt fra Jesper Koch.

- Vi har givet nogle mål på de bordplader, vi har, og hvordan jeg gerne vil have størrelsen på de her duge. Vi må arbejde med forskellige tommestokke, for det passer sat'me ikke med de mål, jeg har givet.

Jesper Koch er også kendt som dommer i TV3-programmet 'Masterchef'. Foto: Anders Brohus Danske kendte Stjernekok snød familien

'Ikke godt nok'
Dugene skulle egentlig pryde bordene på den prestigefyldte Restaurant Syttende nær toppen af Alsik Hotel, men det bliver der ikke noget af, da det står klart for Jesper Koch, hvad der er sket.

Han må derfor gribe knoglen og komme med en opsang til leverandøren, der ved samme lejlighed får en fyreseddel i hånden.

- Jeg kan ikke bruge det til noget, når det ikke er det, vi har bestilt, siger han.

- Det er jo de dyreste duge, der er på det danske marked. Det her er bare ikke godt nok. Jeg kan ikke starte restaurant med de her duge. Det er umuligt.

Intet er overladt til tilfældighederne, når Jesper Koch står i køkkenet. Foto: Anders Brohus
Intet er overladt til tilfældighederne, når Jesper Koch står i køkkenet. Foto: Anders Brohus

Som altid er det en velklædt majestæt, der tropper op til de officielle pligter. Foto: TV3 Danske kendte Dronning Margrethe med i realityprogram

Dråben
Åbningen af Restaurant Syttende har i forvejen været ramt af et hav af forsinkelser, så de forkerte duge kunne dårligt være ankommet på et mindre belejligt tidspunkt.

- Det stresser mig, og det irriterer mig, at dugene ikke er i orden, for det må da simpelthen være det nemmeste af det hele, lyder det fra en tydeligt frustreret Jesper Koch.

Bubber venter barn med en ny kvinde. Foto: Jakob Jørgensen Danske kendte Bubber afslører: Har gjort barnepigen gravid

- Når man vil lave det niveau, som vi vil på Syttende, så skal dugene være lige så perfekte som maden, og det er det her ikke.

Han er derfor ikke i tvivl om, hvad der nu skal ske med forsendelsen:

- Nu river vi lortet af bordene igen. Jeg gider ikke engang se på det, siger han.

'Koch'en på toppen' kan ses hver tirsdag klokken 20 på TV3 eller på Viaplay.dk