Annonce:
Annonce:

Stor succes: - Et ulønnet fuldtidsarbejde

I podcasten 'Den Hvide Væg' kommer lytteren med ind bag kulissen hos komiker Anders Matthesen. Særligt hans kreative proces bliver udforsket

Lytterne kan blandt andet høre historien bag flere af sangene fra den populære filmserie
Lytterne kan blandt andet høre historien bag flere af sangene fra den populære filmserie "Ternet Ninja", når Anders Matthesen åbner døren ind til sit maskinrum i podcasten "Den Hvide Væg". (Arkivfoto). Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Allerede efter de første par afsnit strøg Anders Matthesens 'Den Hvide Væg' til tops over de mest lyttede podcasts.

Siden har den beholdt sin solide placering og ligger i øjeblikket på en andenplads på både Apples podcast-app og streamingtjenesten Spotify.

Og succesen er ikke kommet af sig selv. Multikunstneren bruger nemlig meget energi på podcasten, fortæller han.

- Jeg bruger det meste af min tid på at lave den. Selv om jeg har masser af andet arbejde, er det nærmest blevet sådan et ulønnet fuldtidsarbejde, siger Anders Matthesen og fortsætter:

- Det fylder temmelig meget og også lidt mere, end jeg havde tænkt mig, at det skulle. Men det er skidesjovt at lave, understreger han.

Annonce:

Formålet med serien er at udforske kreativitet og inspiration med udgangspunkt i hans egen kreative proces. Det handler om at 'få nogle farver på den hvide væg', lyder det i introen til hvert afsnit.

Læs også: Er du højere eller lavere end de kendte?

Optaget derhjemme
Publikum er med på en lytter, når Anders Matthesen blandt andet brainstormer idéer, skriver jokes og knokler med at skrive et manuskript, som forhåbentlig skal blive til tredje film i 'Ternet Ninja'-serien.

Meget af indholdet er optaget i privaten, hvor Anders Matthesen bor med sin hustru, Cemille Rosenberg Matthesen, og deres børneflok på tre.

Fordi optageren er rykket ind i hjemmet, vil der være øjeblikke, hvor man som lytter kan føle, at man er inviteret helt indenfor.

Udover at være komiker er Anders Matthesen også blandt andet skuespiller og manuskriptforfatter. I marts modtog han en Bodil-pris for bedste mandlige hovedrolle for filmen 'Ternet Ninja 2'. (Arkivfoto). Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Udover at være komiker er Anders Matthesen også blandt andet skuespiller og manuskriptforfatter. I marts modtog han en Bodil-pris for bedste mandlige hovedrolle for filmen 'Ternet Ninja 2'. (Arkivfoto). Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
 

Og det er man på sin vis også, siger Anders Matthesen - men det er ikke formålet, tilføjer han.

- Podcasten handler om kreativitet. Det er ikke meningen, at det skal være 'Keeping Up with the Matthesens', siger han med reference til det amerikanske realityprogram 'Keeping Up with the Kardashians'.

Annonce:

- Det er klart, at når jeg optager meget af det i mit eget hjem, vil der en gang imellem være en dør, der smækker, eller et barn, der går forbi og siger: 'Hej far'. Men det er kun på lyd, siger den 47-årige komiker.

- Jeg synes, det gør en kæmpe forskel, at der ikke er billede på. Jeg ville aldrig gå ned ad den røde løber med min kone under armen eller stille op til billeder med familien, understreger 'Anden'.

Ekstra Bladet mødte Anders Matthesen på Smukfest, hvor han kunne fortælle, at han er nået et godt stykke med opfølgeren på 'Ternet Ninja'-serien.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: