Stort nedslag i prisen: Dansk skuespiller har solgt huset

Efter flere forsøg - og et nedslag på 850.000 kroner - har Tommy Kenter fået solgt sit hus

69-årige Tommy Kenter har endelig fået solgt sit hus. Foto: Tariq Mikkel Khan
69-årige Tommy Kenter har endelig fået solgt sit hus. Foto: Tariq Mikkel Khan

Efter flere forsøg kan den folkekære skuespiller Tommy Kenter nu vinke farvel til Nærum og sin stråtækte villa: boligen er nemlig just blevet solgt.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Kenter købte det 200 kvadratmeter store hus i den københavnske forstad for 7.650.000 kroner tilbage i 2008. Og nu - mere end et årti efter - har skuespilleren altså sluppet adressen igen for lige præcis 7,4 millioner kroner.

Tommy Kenter blæste på, at han i virkeligheden var både for gammel og for slap i koderne til at spille den enorme hovedrolle som spillemanden. I stedet trænede han sig op til strabadserne. Foto: Tariq Mikkel Khan Kendte Tommy Kenter i tårer: På flugt fra forfølgelse

Det giver en salgskvadratmeterpris på lige over 37.185 kroner. Hvilket ifølge tal fra Boliga.dk er en smule over den gennemsnitlige kvadratmeterpriser for villaer i Nærum, der i første halvår lød på godt 34.600 kroner pr. kvadratmeter. 

Tommy Kenter fortalte i efteråret i et interview med ALT.dk, at huset, der ligger på en naturgrund ud til Jægersborg Hegn, skulle sælges, fordi han og kæresten Janne havde et ønske om at bo sammen i København.

Tredje gang er lykkens gang
Det er ikke første gang, at Tommy Kenter har haft det stråtækte hus til salg. I første omgang blev det tilbage i efteråret 2018 udbudt til salg for 8.250.000 kroner.

Efter et par måneder blev prisen dog nedjusteret med 755.000 kroner, før villaen blev taget af markedet i foråret 2019.

Men tredje gang skulle vise sig at være lykkens gang: For efter en kort tur på markedet i sommer kom huset igen til salg her i efteråret - stadig til de knap 7,5 millioner kroner.

Gertrud Højlund og kæresten, Jesper Bo Nielsen, er gået fra hinanden. Foto: Ritzau Scanpix/Asger Ladefoged Danske kendte Kærligheden brast: Kendt TV2-vært er blevet single

Denne gang fik det dog kun lov til at ligge til salg i lidt over en måned, før ejendommen blev handlet: Præcis 43 dage, oplyser ejendomsmægler Alexander Nielsen fra Danbolig Holte, der solgte boligen. 

Tommy Kenter er nok især kendt i den bredde befolkning for sine roller i tv-serierne 'Rita' og 'Hånd i Hånd' samt hovedrollen i filmen 'Lad isbjørnene danse' - en præstation han vandt både en Bodil og en Robert for i 1991.

Desuden har Kenter slået sin folder på de skrå brædder i den danske teaterverden, hvor han også for øjeblikket er aktuel i musicalen 'Spillemand på en tagryg' på Det Ny Teater.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Tommy Kenter, men det har endnu ikke været muligt.

Se boligen her.