Annonce:
Annonce:

Susse Wold og Lisbet Dahl lagt ned af influenza

Begge damer måtte aflyse store ting på grund af hårde epidemi

Lisbet dahl har asldrig før måttet aflyse med influenza. Foto: All Over
Lisbet dahl har asldrig før måttet aflyse med influenza. Foto: All Over
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

- Jeg kan simpelthen ikke huske, at jeg før at måttet aflyse noget vigtigt på grund af en influenza, erklærer Lisbet Dahl.

Susse Wold har ifølge sin mand, Bent Mejding haft det rigtig modbydeligt. Foto: Kim Agersten
Susse Wold har ifølge sin mand, Bent Mejding haft det rigtig modbydeligt. Foto: Kim Agersten
 

Og Susse Wolds mand, Bent Mejding kan heller ikke erindre, at hans kone tidligere har aflyst noget af betydning med den begrundelse.

Men den influenza, der er i omløb for tiden, er hård, og i begge d’damers tilfælde har der været tale om meget høj feber og en lille uge, hvor al aktivitet har måttet indstilles.

Aflyst jubilæum

Annonce:

- Det begyndte i fredags, hvor jeg følte mig såååå træt og næsten ikke kunne slæbe mig rundt. Og så måtte jeg gå i seng. Hermed røg fejringen af mit 50 års skuespillerjubilæum, som skulle have været fejret i søndags, og vi har måttet aflyse forestillinger på Østre Gasværk, hvor Ulf Pilgaard og jeg for tiden spiller ’Vores Sensommer’, fortæller ’en vingeskudt’ Lisbet Dahl.

Forestillingen bæres i høj grad af de to veteraner, så Lisbet Dahl er nødt til at føle sig helt frisk, for hun kan ikke ’gå og gemme sig’ på scenen. Rollen er krævende.

- Nu må vi se, hvornår jeg har kræfterne til at komme tilbage. Forhåbentlig onsdag eller torsdag. Jeg kan ikke sige det. Det her er noget, jeg aldrig har prøvet før, fastslår Lisbet Dahl.

Præsident for AIDS Fondet

Også for Susse Wold var aflysningen usædvanlig.

Hun er nemlig præsident for AIDS Fondet og her skulle man afholde den årlige store julekoncert i Trinitatis Kirke i søndags. Men det blev altså uden den normalt så aktive frontfigur.

Annonce:

- Ja det har vel varet en god uges tid, hvor hun bestemt ikke har haft det godt. Feberen har været vældig høj. Hun har faktisk haft det rigtig ubehageligt. Nu går det bedre. Jeg tror, at hun er ved at blive rask, men det har været en væmmelig omgang, understreger Bent Mejding.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: