Sussi afslører: Derfor fik vi aldrig børn

Sangerinden valgte et liv sammen med Leo frem for et liv med børn

Sussi og Leo har været uadskillelige, siden de var teenagere. Alligevel har det nu 62-årige ægtepar fra Nordjylland ikke fået børn sammen. Hun drømte om at få et helt fodboldhold, men Leo ville ikke.

I aftenens udgave af TV3-programmet 'Til middag hos' fortæller den spinkle sangerinde, hvorfor hendes livs kærlighed nægtede hende at få den drøm til at gå i opfyldelse.

Jokeren gik fra kæresten: Scorede 52-årig forfatter lige efter

- Jeg ville egentlig gerne have haft børn - da jeg var helt ung specielt. Men Leo turde ikke, og af en fjollet grund, som at han var bange for, at jeg kunne dø under fødslen. Fordi jeg var så lille, og der kunne komme komplikationer, fortæller Sussi Nielsen.

Dengang syntes Sussi, at Leos bekymring for hende var sød og kærlig, og i dag har hun affundet sig med, at der aldrig kom bleer og babymos ind i parrets hus. Til gengæld fortryder Leo. Se hvorfor i klippet herover.

Frygtede for sit liv
Det er ikke kun Sussis liv, Leo har frygtet for. Musikeren var også alvorligt bekymret for sit eget, da han i 2016 kom slemt til skade og efterfølgende blev alvorligt syg.

Sussi: - Leo skreg af smerte

Leo faldt ned fra en stige i parrets autocamper og ødelagde sin hofte. Efterfølgende fik han stafylokokker, der udviklede sig så alvorligt, at han fik nyresvigt og måtte i dialyse.

Leos nyrer slog pludselig ud

Hvordan Sussi taklede Leos sygdom, kan ses i klippet her: