Syg Mopper følte sig sjoflet af lægen: Føj for satan!

I den nye samtalebog 'Mopper & mig' åbner Linse Kessler og mor Mopper lidt op om sygdommen, der førte til sidstnævntes død

'Hvis min mor dør, så begår jeg selvmord' - hør Linse fortælle om tabet af Mopper
Følg Danske kendte

I dag er den længe ventede samtalebog mellem Linse Kessler og moderen Ann-Patricia 'Mopper' Christiansen 'Mopper & mig' endelig ramt landets salgsboder.

Her fortæller de om alt fra Moppers opvækst til hendes død den 21. november 2016.

Linse i ærligt interview: Jeg var ikke en god mor

Hvad Mopper præcist døde af har familien valgt at holde hemmeligt. Men i bogen kommer man et spadestik dybere, end man tidligere har gjort.

- Jeg havde haft ondt i halsen i tre måneder. Siden marts (2016, red.), tror jeg. Jeg var flere gange oppe ved min egen læge, og hver gang sagde hun, at jeg bare var forkølet. 'Alle er forkølede', sagde hun, 'det er årstiden. Bare gå hjem og drik en varm kop te', lyder det var Mopper i bogen.

Linse Kessler og Ann-Patricia 'Mopper' Christiansen. Foto: Philip Davali
Linse Kessler og Ann-Patricia 'Mopper' Christiansen. Foto: Philip Davali
 

Her fortæller den nu afdøde realitystjerne også, at hun forsøgte at pointere over for lægen, at det ikke var en forkølelse, men lægen ville, ifølge Mopper, ikke lytte.

- Nogge (Linse, red.) og mig havde en rigtig god læge på Christianshavn i mange år, men hun blev gammel og gik af. Så fik jeg hende der, og hun ser meget chik ud med høje hæle og flot hår. Men hun var åbenbart ikke så interesseret i sit fag. Føj for satan! Jeg er meget skuffet, fortæller Mopper.

Geggo på hemmelige tv-optagelser

I stedet tog familien på privathospitalet Hamlet og fik tjekket Bryggen-familiens overhoved. Her lød beskeden, at den var gal.

- På Hamlet fandt de lynhurtigt ud af, hvad det var med min hals. Jeg vil ikke sige, hvad det er, men jeg var chokeret. Jeg var overbevist om, at jeg er så hårdfør, og jeg har aldrig rigtig været syg. Skulle det ramme mig! Det kan ikke være rigtigt. Men det var det, og min første tanke var: 'Nu dør jeg. Den sygdom dør man af. Det dør man altid af', fortæller Mopper.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.