Syg Thestrup skal have bypassoperation

Ole Thestrup døjer med dårligt hjerte og kommer ikke tilbage til rollen som Kaptajn de Treville

(Foto: Jan Unger)

Ole Thestrup har endelig fået svar på, hvad der skal gøres ved hans hjerte. Den 66-årige skuespiller måtte i starten af december sygemelde sig fra forestillingen ’De Tre Musketerer’ på grund af gentagne hjertekramper.

Ole Thestrup alvorligt syg

Nu er lægerne på Roskilde Sygehus blev i samråd med lægerne på Rigshospitalet enige om, at Thestrup vil få mest glæde af en bypassoperation. Det skriver Østre Gasværk i en pressemeddelelse.

Det betyder, at Thestrup ikke når at komme tilbage til rollen som Kaptajn de Treville i forestillingen, der spiller frem til den 1. februar.

Lehfeldt overtager
Det bliver i stedet Kirsten Lehfeldt, der overtager tjansen, og hun kan opleves om Kaptajn de Treville første gang den 10. januar.

Kirsten Lehfeldt har allerede overtaget Ole Thestrups kostume. (Pr-foto: Østre Gasværk)
Kirsten Lehfeldt har allerede overtaget Ole Thestrups kostume. (Pr-foto: Østre Gasværk)
 

Kirsten Lehfeldt og Ole Thestrup kender hinanden særdeles godt. De er begge uddannet på Aarhus Teater 1976 og gik på samme årgang.

Ole Thestrup har tidligere sagt til Ekstra Bladet, at han ikke er tryg ved at skulle igennem en hjerteoperation.

Ole Thestrup om hjerteoperation: Jeg er ikke helt glad ved det

- Jeg er ikke helt rolig ved det. Men vi har et af verdens bedste sygehusvæsener, så på den måde… men nej, jeg er ikke helt glad ved det. Det er jeg ikke. Jeg har faktisk aldrig været på hospitalet. Andet end da jeg som 8-9 årig knægt blev indlagt, fordi de troede, jeg havde tarmslyng - men det var bare en prut i maven, fortalte han i starten af december.