Szhirley kvæstet: Ramt af lastbil

Sangerinden har blandt andet fået skader i ansigtet efter en højresvingsulykke

Szhirley blev onsdag ramt af en lastbil. Foto: Philip Davali
Szhirley blev onsdag ramt af en lastbil. Foto: Philip Davali

Onsdag morgen har den 42-årige sangerinde Szhirley været involveret i en højresvingsulykke i København nær Vesterport.

Her kom hun cyklende i et kryds, da en lastbil tilsyneladende overså hende.

Det forklarer hun i en video på sin Instagram-profil.

- Jeg kommer hen til et kryds, der ligger ikke så langt herfra, og kører ud i krydset, for der er grønt for mig. Så kommer der en lastbil, og han svinger bare til højre. Han får revet mig med sig, forklarer Szhirley i videoen.

Ifølge sangerinden så hendes mand det hele ske.

- Heldigvis lander jeg ikke under lastbilen, men meget tæt på under lastbilen og under det ene hjul. Ved siden af står min mand, som står og skriger i panik, siger hun på sin Instagram-profil.

Szhirley forklarer, at hun er sluppet billigt fra ulykken, men hun blev alligevel kørt en tur på hospitalet med ambulance efter den voldsomme episode for at blive behandlet for sine knubs.

I chok efter dødsfald: Uretfærdigt!

Til skade i ansigtet
Særligt Szhirleys ansigt blev medtaget af mødet med lastbilen og asfalten. På Instagram-profilen kan man se, at Szhirley er helt gul og blå i hovedet efter ulykken. Samtidig fortæller hun i videoen, at hun også har fået en større skade på sit ben.

- Det kunne være fedt, hvis jeg havde haft cykelhjelm på, men det havde jeg ikke. Den har jeg ønsket mig i julegave, den får jeg helt sikkert nu, siger Szhirley.

- Jeg er mega taknemmelig for, at der ikke skete mere end det her. Det kunne være gået så freaking galt. Jeg kunne have været en del af højresvingsulykkesstatistikken, men jeg var en af dem, der slap med livet i behold, lyder det videre fra en rystet Szhirley, der opfordrer sine følgere til at være taknemmelig for livet.

Se Szhirley fortælle om ulykken her.

Jokeren gik fra kæresten: Scorede 52-årig forfatter lige efter

Ekstra Bladet arbejder på at få en uddybende kommentar fra Szhirley, men i skrivende stund har det ikke været muligt.