Tager afstand fra vold og voldtægt: Færdig med reality-tv

Kit Nielsen, der er arrangør af Reality Awards, tager stor afstand fra vold og voldtægt

Onsdag blev realitystjernen Teitur Skoubo idømt to år og seks måneders fængsel for voldtægt på en 25-årig kvinde. Ekstra Bladets udsendte så til, da Teitur Skoubo blev smidt direkte i arresten efter retssagen

Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Tidligere i dag faldt der dom i sagen mod realitystjernen Teitur Skoubo.

Han var anklaget for at have voldtaget en ung kvinde natten til 28. november sidste år i kvindens lejlighed. Dommeren nåede frem til, at Teitur Skoubo skulle idømmes to år og seks måneders fængsel i sagen. Derudover skal Teitur Skoubo betale sagens omkostninger.

Selv har Teitur Skoubo nægtet sig skyldig.

Tager stor afstand
Kit Nielsen, der arrangerer Reality Awards, fortæller til Ekstra Bladet, at hun på nuværende tidspunkt kan sige, at Teitur ikke er velkommen til Reality Awards, før han har afsonet sin dom.

- Jeg tager lang afstand fra vold og især voldtægt. Det har jeg også gjort meget klart til Reality Awards, da jeg smed Teitur ud. Vi lever i et retssystem, og den sag er blevet behandlet, som den skal. Nu er der faldet dom i dag, og det er den, jeg forholder mig til, siger Kit Nielsen.

Teitur er tidligere kommet i problemer i forhold til vold. Sidste år blev han smidt ud af Reality Awards, da han endte i slagsmål med en vagt. Derfor var han heller ikke inviteret til dette års udgave af prisuddelingen.

- Jeg har haft et fint samarbejde med Teitur, før han blev smidt ud. Jeg har ikke samarbejdet med ham, efter han blev smidt ud af Reality Awards, siger Kit Nielsen.

- Tror du, at Teitur er færdig med at lave reality-tv?

- Man kan jo ikke lave reality-tv, hvis man ikke har en ren straffeattest, og det har han jo ikke mere, siger Kit Nielsen til Ekstra Bladet.

Fjernet
Efter dommen har Nent Group Danmark, der står bag 'Paradise Hotel', valgt at fjerne den sæson af programmet, hvor Teitur Skoubo medvirker.

'Vi har hele tiden sagt, at det er op til domstolen at afgøre sagen. Dette er nu sket, og vi har, efter vi er blevet bekendt med dommen, besluttet at fjerne sæsonen af 'Paradise Hotel', hvor deltageren medvirker fra Viaplay,' siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos Viaplay Group til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet kunne allerede kort efter den voldtægt, som Teitur Skoubo altså nu er dømt for, kaste lys over, hvad veninden til den forurettede havde oplevet i den lejlighed, hvor det hele udspillede sig. Læs den historie her.

Teitur Skoubo er langt fra den eneste realitystjerne, der har modtaget domme eller på anden vis gjort sig uheldigt bemærket. Læs mere om det her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hvorfor gør reality-deltagere deres Instagram-profiler private? Hør to af de nye deltagere fra 'Paradise' i Ekstra Bladets nye podcast 'Der er brev!' herunder eller i din podcast-app

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind