Annonce:
Annonce:

Taler ud om droppet program: - Det var ikke et rart sted at komme på arbejde

Gunnvør Dalsgaard har fået 'Forsidefruer' på afstand, og i dag ser hun tingene mere klart. Dramaet bag kulissen var endnu værre, end det man ser på tv, og det var benhårdt at være med

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

I marts i år bekræftede Nent Group, der står bag TV3 og Viaplay, at man droppede det ellers populære program 'Forsidefruer' på ubestemt tid - angiveligt til fruernes egen store overraskelse.

Det skete efter sæson 11 af programmet, der især i nyere tid havde budt på så meget drama og så mange kontroverser flere af forsidefruerne imellem, at det gang på gang skabte overskrifter i medierne.

Faktisk var det næsten værre bag kulisserne end i den version, som tv-seerne fik at se, efter at programmet var klippet, fortæller den ene af deltagerne, model, influencer m.m. Gunnvør Dalsgaard:

- Det var meget værre. Det var benhårdt at være med i, Det tror jeg, at jeg kan mærke endnu mere nu, hvor det er kommet på afstand. Det var meget specielt at være med i. Man vidste aldrig, hvordan det blev klippet sammen, siger hun og fortsætter:

Annonce:

- Jeg ved, det er svært at tro på, men det var mere dramafyldt bag kulisserne, end det var på tv, fordi TV3 simpelthen syntes, det var så voldsomt. Så man kan nok godt forestille sig, at det ikke var et rart sted at komme på arbejde, når der var så meget drama, fortæller 40-årige Gunnvør i dag.

Taler ikke med alle
Hun bekræfter, at det ikke længere er alle forsidefruerne, hun taler med. Hun nævner ingen navne på dem, hun ikke rigtig kan med, men via udelukkelsesmetoden får man alligevel et klart billede:

- Ja, der er nogle, jeg ikke taler med. Men jeg taler meget med Tina (Lund, red.), Karina (von D'ahé, red.) og Jackie (Navarro, red.), lyder det fra Gunnvør.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det sidste hold forsidefruer inden TV3 meldte ud, at programmet stoppede på ubestemt tid. Kort inden havde Karina Von D'ahé meldt ud, at hun sagde tak for nu. Foto: Jonas Olufson
Det sidste hold forsidefruer inden TV3 meldte ud, at programmet stoppede på ubestemt tid. Kort inden havde Karina Von D'ahé meldt ud, at hun sagde tak for nu. Foto: Jonas Olufson
 

Stor værdi
Gunnvør Dalsgaard har dog ikke kun dårlige minder fra tiden som del af programmet:

- For mig havde det en rigtig stor værdi på et tidspunkt, hvor jeg var helt alene med tre små børn. Så det er ikke for at nedgøre det. Jeg har været taknemmelig for de år, jeg har været med. Men når jeg får det på afstand, kan jeg godt mærke, hvor meget det fyldte mentalt.

Annonce:

- Har du fået mere tid til børnene nu, efter at programmet er stoppet?

- Det var egentlig fint at lave, for det var meget fleksibelt. Det var ikke et '9 til 16-job', og det passede mig godt i forhold til at have tre små børn, men nu har de jo en alder, hvor jeg bedre kan have et klassisk fuldtidsjob, lyder det.

- Savner du at være på tv?

- Øøøøøøhm, nej - det gør jeg egentlig ikke. Det er dejligt at se Tina Lund i dag (til gallapremiere i Imperial, red.), og vi har lige siddet og set tilbage og gennemgået nogle gamle minder. Der var gode ting ved at være med, men jeg tror, vi er enige om, at det også var anstrengende det meste af tiden, siger Gunnvør, som nu har kastet sig over andre projekter som indtægtskilde:

- Jeg passer børn og arbejder. Jeg laver en masse social media management for nogle forskellige brands, melder hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Tilbage i 2012 var alt godt - og hedt - mellem Gunnvør og Oliver. Foto: Mogens Flindt
Tilbage i 2012 var alt godt - og hedt - mellem Gunnvør og Oliver. Foto: Mogens Flindt
 

Annonce:

Oliver ser børnene
Og så til det sædvanlige spørgsmål til Gunnvør, som det aldrig på forhånd er nemt at gætte svaret på:

Hvordan går det mon for tiden med Gunnvørs og børnenes relation til Oliver Bjerrehuus, som i perioder har været inde og ude af deres liv på skift på grund af det ofte mere end anstrengte forhold mellem spradebassen og Gunnvør?

- Han er i udlandet lige nu. Men når han er hjemme, så ser han børnene lidt hver anden weekend, fortæller Gunnvør Dalsgaard.

Eksparret har tre børn sammen - Sigga fra 2010, Hanna fra 2013 og Hugo fra 2017.

Oliver Bjerrehuus, der i dag er kæreste med den 25 år yngre Sofie Amalie Elkjær, satte tilbage i februar i år i en podcast hos Radio4 ord på det stormomsuste forhold til Gunnvør, hvor han udtalte, at parret 'gjorde skade på hinanden.'

Læs den historie her.

Annonce:

Tidligere har Oliver i 2019 også udtalt, at han slet ikke talte med Gunnvør længere, samt at han ikke havde set sine børn i halvandet år, hvilket dog blev ændret i 2021. Læs mere her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Trine fra 'Landmand søger kærlighed' kommer med masser af dating-tips i ugens udgave af 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Vi har et samfund, hvor systemet er blevet vigtigere end borgeren

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: