Annonce:
Annonce:

Tavse efter B.S.-kritik: Kamphanerne i kold krig

Der er dømt stille krig mellem jægersoldaterne. B.S. Christiansen langede lørdag kraftigt ud efter TV2 programmet 'Korpset' og kaldte det for ydmygende og decideret forkert. Thomas Rathsack og Erik B. Jørgensen der er instruktører i programmet ønsker ikke at give genmæle på den hårde kritik

Muskelmanden Thomas Rathsack er tavs efter B.S. Christiansens kritik. Foto: Privat.
Muskelmanden Thomas Rathsack er tavs efter B.S. Christiansens kritik. Foto: Privat.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er de store muskler der spilles med, når B.S. Christiansen langer ud efter TV2 programmet 'Korpset'. Da Ekstra Bladet lørdag mødte ham på den røde løber ved TV-prisen, var det ikke meget han havde til overs for det ellers svært populære TV-program.

- Det er et program, hvor man fører folk bag lyset. Det foregiver, at det er sådan, vi træner og uddanner vores jægersoldater, og det er det ikke. Det er i virkeligheden bare et program, hvor der er nogle mænd, der gerne vil prøve sig selv af, og det har ikke en skid med at være jægersoldat at gøre, sagde B.S. Christiansen til Ekstra Bladet lørdag.

Annonce:

'Korpset' er et TV-program på TV2 baseret på fire tidligere elitesoldaters egne erfaringer i forbindelse med optagelsesprøven til Jægerkorpset og sender en flok håbefulde mænd igennem den ene fysiske udfordring efter den anden under ledelse af Thomas Rathsack. Programmet ses af knap 600.000 danskere.

B.S. raser over TV 2-program: De fører folk bag lyset

B.S.: Jægerkorpset er heller ikke glade
Den tidligere jægersoldat kalder programmet for en ydmygelse af deltagerne, blot for at lave TV-underholdning. Ud over han selv udtrykker harme over programmet, siger han, at jægerkorpset også er kede af programmet.

- Jeg bliver faktisk ked af det. Det er heller ikke for sjov, når Jægerkorpset tager kæmpe afstand fra programmet. Vi risikerer, folk tror, at det er sådan, man bliver jægersoldat. At man står og får tæsk eller går rundt ude i vandet. Det er det overhovedet ikke. Man leder efter intelligente mennesker, der kan tænke selv, sagde B.S. Christiansen, der selv er blevet kendt på at bruge sine erfaringen som elitesoldat i adskillige tv-programmer.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Jægerkorpset, der ikke ønsker at udtale sig om programmet eller optagelsesprøven.

Annonce:

Vanvidstest i TV 2-program: Deltager brækker sig

Tavse Jægersoldater
En af de hårde instruktører er Erik B. Jørgensen, der selv var i Jægerkorpset fra 2002 til 2008. Ekstra Bladet har haft en længere snak med Erik B. Jørgensen, der absolut ikke ønsker at udtale sig om, hvorvidt deres program skildrer Jægerkorpsets rekruttering sandfærdigt. Han henviser blot til TV 2.

Ekstra Bladet forsøgte at få svar på, om 'Korpset' er en usand skildring af de rigtige optagelser til Jægerkorpset, og om de blot ydmyger folk, men det ønskede Erik B. Jørgensen ikke at svare på.

Ekstra Bladet har også været i kontakt med 'chefinstruktør' Thomas Rathsack, der fortæller, at han hverken vil involvere sig eller kommentere kritikken. På sin Facebook-profil skriver Thomas Rathsack dog selv, at B.S. Christiansens kritik må være 'forventelig'.

Annonce:

Det har ikke været muligt at få de to andre  instruktører i programmet, Rune Krogh Danielsen og Magnus Hansson, i tale.

Smadrede knæ i 'Korpset': Sådan har André det i dag

TV2: B.S. må mene hvad han vil
Hos TV2 ønsker man heller ikke at svare på B.S. Christiansens kritik. TV2 redaktør Nikolaj Daugberg fortæller, at programmet er bygget op som et kursus sammensat af erfaringer fra de fire tidligere jægersoldater.

- Vi har ikke lyst til at gå ind i B.S.' kritik i detaljer, men jeg kan understrege, at som vi også siger i starten af hvert eneste program, så er det her ikke optagelsen til Jægerkorpset eller en anden elitesoldatsprøve. Det er et kursus sammensat af fire tidligere jægersoldater med mange års erfaring og operativ erfaring. Så må B.S. jo mene hvad han vil. Det står for hans regning. Det er hvad jeg har at sige til det, siger Nikolaj Daugberg.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: