Teenageidolet Benjamin Lasnier: Min mors støtte betyder alt

16-årige Benjamin er blevet kaldt Danmarks Justin Bieber og har over fem millioner 'likes' på facebook

Benjamin Lasnier er blevet berømt på de sociale medier. (Foto: Rumle Skafte)
Benjamin Lasnier er blevet berømt på de sociale medier. (Foto: Rumle Skafte)

Danske Benjamin Lasnier har fået fans i massevis verden over, siden han som 13-årig lagde et billede af sig selv på Instagram.

I dag bliver han fulgt af over en million på Instagram og er blevet 'liket' af mere end fem millioner på Facebook. Næsten halvdelen af tilhængerne på Facebook er amerikanere, knap hver tredje er dansker.

Vejle-knægt hitter på Instagram

Den danske teenager får tit at vide, at han ligner Justin Bieber, og ligesom det canadiske popidol spiller Benjamin Lasnier også musik. Han har været på sangskriverkursus i Los Angeles, har netop udgivet singlen 'Love you out loud', har en ny single på vej og skal i den kommende uge på radioturné rundt i landet.

Ekstra Bladet mødte den populære unge mand til premieren på filmen 'The hunger games: Mockingjay' i Imperial i København. Her var han mødt op med blandt andre sin mor, Merete, som er en kæmpe støtte for sønnen i hans karriere.

Justin Bieber: Nu som blondine

- Jeg tror ikke, jeg ville have kunnet klare det uden hende, hun er der altid. Hun er min 'back-up', siger Benjamin Lasnier til Ekstra Bladet.

Merete Lasnier har de sidste tre år kunnet se sin søn gå fra at være en helt almindelig 13-årig til at være den dansker med flest likes på facebook.

- Det er jo sjovt. Det kunne lige så godt have været fodbold, han gik op i. Det er altid sjovt at se dem udvikle sig inden for det felt, de godt kan lide, siger hun.

Næste år skal Benjamin Lasnier til USA, hvor han blandt andet skal lave noget med tv-kanalerne MTV og Nickelodeon. 

Benjamin var bare 13 år, da han blev 'opdaget' på Instagram.
Benjamin var bare 13 år, da han blev 'opdaget' på Instagram.
 

Selv om han ligner Justin Bieber, har Benjamin Lasnier valgt at finde sin egen stil.

- Jeg fandt hurtigt ud af, at som artist er du nødt til at skabe din egen vej, for hvis jeg havde gået i Justin Biebers fodspor, tror jeg ikke, jeg kunne have gået længere på sigt. Men han er super fed og laver rigtig god musik, siger han.

De to idoler har endnu ikke mødt hinanden, men:

- Vi har skrevet lidt sammen. Han har bl.a. kommmenteret nogle af mine billeder, og vi har haft lidt private samtaler, men ikke det store endnu. Men jeg regner da helt klart med at møde ham  på et tidspunkt, siger Benjamin Lasnier og tilføjer:

Blogger kvittede sociale medier: Nu tigger hun om penge

- Han virker helt vildt cool. Han har lavet lidt fejl, han er ligesom alle andre unge, men alt det, han gør, bliver bare dokumenteret helt vildt meget. Jeg tror ikke, der er er nogen, der kan sætte sig ind i, hvordan han har haft det. Men musikken er det vigtigste for mig, og han laver rigtig god musik.