Thomas Evers: Sexuelt 'tørlagt' i over et år

'Vild med dans'-darlingen mangler i den grad en kæreste

Thomas Evers Poulsen må nøjes med at ligge i ske med hunden Pusle, som bor hos ham hver anden uge. Skilsmkissen har gjort den til 'delehund'. Foto: Jan Unger
Thomas Evers Poulsen må nøjes med at ligge i ske med hunden Pusle, som bor hos ham hver anden uge. Skilsmkissen har gjort den til 'delehund'. Foto: Jan Unger

’Vild med dans’-veteranen Thomas Evers Poulsen er en herre med mange jern i ilden - og dog. På et punkt mangler der noget:

Thomas Evers og Ronnie kunne ikke længere finde takten i  2014. Foto: Mogens Flindt
Thomas Evers og Ronnie kunne ikke længere finde takten i 2014. Foto: Mogens Flindt
 

- Siden Ronnie og jeg gik fra hinanden i maj 2014, har jeg ikke haft en kæreste. Jeg begynder at føle mig noget ’tørlagt’. Og selv om jeg hele tiden siger til mig selv, at den slags kommer, når det kommer, så synes jeg, at det godt måtte være snart.

Astrid Krag havde sin datter, Karla, og sin 'Vild med dans'-partner, Thomas Evers Poulsen, med i biffen i morges til gallapremieren på 'Antboy: Den røde furies hævn'. (Foto: Jakob Jørgensen).
Klik på 'Næste' for at se et interview med Astrid Krag under 'Vild med dans'. Danske kendte Kiloene rasler stadig af Astrid Krag

Thomas griner, mens han fortæller om kærlighedslivets trængsler, men egentlig er det faktisk alvorligt nok.

- Hvor pokker møder man en ny, sød kæreste. Jeg synes ikke rigtigt, at de kommer forbi min gadedør på Amager, siger han smilende.

Pop duo
Måske skyldes meget af Thomas’ afsavn, at manden har frygtelig travlt.

Ud over at undervise i dans - og snart også deltage i endnu en omgang ’Vild med dans’, så har han sin pop-duo ’Evers og Elnegaard’, som han spiller en 20-25 jobs med om året.

Thomas Evers forguder sin lille delehund, Pusle. Foto. Jan Unger Danske kendte De kendte og køterne: Delehund efter skilsmissen

Hertil kommer foredragene. Thomas rejser med et foredrag med titlen: ’Jeg kan få kvinder til alt’, og det er svært populært ude omkring, så der er bud efter ham.

Underholdning TV: Vild med dans-darling ledsaget af bakke-sangerinde

Og for at det ikke skal være løgn, så deltager han også i ’Juice Organic Tour de Taxa’, hvor de træner til at cykle til Paris d. 17. juli til fordel for Julemærkehjemmene.

Almindelige fyre
- Jeg ved godt, at døgnet kun har 24 timer, så det med at gå på ’kærestejagt’, kan være svært at passe ind. Og for at gøre det ekstra håbløst for mig selv, så har jeg det rigtig dårligt med de gængse mødesteder som barer og diskoteker, fortæller han.

Flere barer og diskoteker rundt om i landet er mødesteder for homoseksuelle, men det er for kulørt for Thomas.

TV Thomas Evers: Alle mine partnere har været jaloux

- De mænd, jeg tænder på, ligner de søde, almindelige fyre, som kører rundt med en barnestol på cyklen og ikke de meget farverige personligheder. Men de helt almindelige fyre er svære at møde, når man er kendt. Jeg møder rigtigt mange fordomme om min person, og hører tit udsagn som: ’Du er jo i virkeligheden rigtig sød’ eller ’Du ser meget bedre ud i virkeligheden end på tv’, fortæller Thomas Evers.

Thomas Evers Poulsen er hoppet i kanen med den ene 'Vild med dans'-vært. (Foto: Mogens Flindt) TV Thomas Evers varmer Vild med dans-værts seng