Thomas så slikke-seancen: Det skete der inden oralsex på bordet

Ekstra Bladet har været på besøg på Danmarks nok mest omtalte bodega

ADVARSEL! Videoen kan virke stødende

Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Sexshow på værtshus: Nu fortæller bodegaejer hvorfor Susan K. er fyret

Der er ikke meget nøgenhed på den aarhusianske bodega Kurts mor torsdag aften, men der sidder dog fem stamgæster ved baren, da Ekstra Bladet besøger beværtningen for at få en snak om fyringen af realitystjernen Susan K,  der ifølge ejeren, Betty Jensen, ikke greb ordentlig ind over for de to gæster, der dyrkede oralsex ved et af bordene på det brune værtshus.

Desværre er den tilstedeværende bartender ikke speciel snakkesalig og beder Ekstra Bladet om at gå.

Ingen af dagens gæster er specielt villige til at diskutere den episode, der fik den garvede realitystjerne fyret fra sit job.

- Handler det om hende, der er blevet fyret? Spørger en af gæsterne.

- Pas nu på, hvad du siger, maner en anden ham til besindelse, mens han holder en hånd på sin kammerat og en cigaret i den anden.

- De er meget kærlige
En gæst fra aftenen, hvor episoden rent faktisk indtraf, er derimod mere imødekommende omkring at fortælle, hvad der ledte op til Susan K’s fyring.

33-årige Thomas Kejser var tirsdag på Kurts Mor for at fejre sin fødselsdag. Han kommer tit på den mørke bodega med de røde fyrfadslys og kender derfor godt til Susan K.

- Jamen det der sker, er, at Susan pludselig siger 'prøv lige at se derud', og der er så et par, der er i gang op ad et cykelstativ, og vi kan se det hele ud igennem vinduet. Så kommer de ind og sidder i baren, og de er meget kærlige, forklarer Thomas Kejser.

Thomas Kejser var tilstede på Kurts mor under den efterhånden berygtede oralsex-seance. Foto: Ernst van Norde
Thomas Kejser var tilstede på Kurts mor under den efterhånden berygtede oralsex-seance. Foto: Ernst van Norde
 

Efter oralsex-skandale: Nu bliver bodega boykottet

Herefter går det stærkt, og manden i den kærlige duo stiller ifølge Thomas Kejser spørgsmålet, der kommer til at påvirke Susans Ks karriere.

- Så siger han til hende: 'Hvis du ligger dig op på det bord der, så skal jeg nok slikke din fisse', og det gør hun jo så, fortæller han.

Han fortæller, at mens det friske tilbud kommer på bordet, er Susan faktisk ikke til stede i baren.

- På det her tidspunkt, der står Susan ude i køkkenet, hun var der slet ikke, men hun kommer så ud og siger, at det nok er mere passende, at de finder et toilet, siger han.

Imens Susan fortæller det nærgående par, at de skal finde et andet sted til deres udskejelser forklarer Thomas Kejser, at ejeren Betty ifølge ham ringer til baren og fortæller Susan, at hun er fyret.

- Hun fortæller, at det er sidste gang Susan er i baren. Det kommer Susan ind og fortæller os efter, hun var virkelig rystet, og det kom virkelig bag på hende, fortæller han.

Bodegaen Kurts mor. Foto: Ernst van Norde
Bodegaen Kurts mor. Foto: Ernst van Norde
 

Thomas Kejser var også overrasket over fyringen for det er ikke unormalt, at der er nøgenhed på den afsides bodega.

- Normalt er man vant til, at der er lidt nøgenhed. En anden bartender har også været nøgen på baren en anden aften, og hvis der er en fyr, der tager trøjen af så sker der aldrig noget, siger han.

Thomas Kejser synes, at det er uretfærdigt, at realitybartenderen er blevet fyret.

- Hvad skulle hun gøre? Hun kunne jo ikke gøre andet, hun passede sit arbejde, og hun var der ikke, da de gik i gang, siger han.

Ifølge Thomas stopper parret efter at Susan har fortalt dem, at de skal finde et toilet, hvorefter de to går ud på toilet. Susan K følger ifølge Thomas efter parret og beder dem gå.

- Der var ingen sure miner, de gik med det samme, og det er endda efter, at hun er blevet fyret forklarer han.

Ejeren Betty Jensen kan angiveligt følge med på overvågning fra baren, og efter hun har set parrets vilde samvær, ringer hun og fyrer Susan K.

Susan vælger at blive til sin vagt slutter og smider det erotiske par ud fra værtshuset fortæller Thomas Kejser til Ekstra Bladet.

Han er så skuffet over behandlingen af Susan, at han ikke ønsker at komme tilbage på værtshuset med de stribede bænke og den farverige historie.

- Jeg skal ikke derhen lige foreløbig, siger han.

Susan K har mistet jobbet som bartender på grund af et frækt pars udskejelser. Foto: Stine Tidsvilde
Susan K har mistet jobbet som bartender på grund af et frækt pars udskejelser. Foto: Stine Tidsvilde
 

Grænseoverskridende
Ejeren af Kurts mor, Betty Jensen, har ikke reageret på Ekstra Bladets gentagne henvendelser, men har i BT forklaret en noget anden historie, end den Thomas Kejser fortæller.

Her kalder hun tirsdagens optrinnet såvel 'grænseoverskridende' som 'uhørt', og hun bebrejder Susan K., at hun ikke fik parret smidt ud af værtshuset så snart, det var åbenbart, hvad der foregik.

I stedet hentede Susan K. sin mobil og begyndte at filme løs, hedder det.

Susan ringede så til sin chef.
- Hun skraldgrinede og sagde, 'Betty Betty, der er nogle, der dyrker sex på et bord. Hvad skal jeg gøre? Så blev jeg gal og sagde, 'Susan! Få dem stoppet og smid dem ud'.

Det skete dog ikke. Tværtimod fortsatte parret ude på toilettet, og Betty Jensen dukkede ifølge avisen op med en fyreseddel til Susan K kort før lukketid.

Er det i orden, at Susan K er blevet fyret?

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+