Annonce:
Annonce:

Tidligere dansk nøgenmodel i vildt jobskifte

Kira Eggers springer nu ud som radiovært på NORD FM sammen med komikeren Heino Hansen

Kira Eggers har forelsket sig i Mexico, og hun leder derfor nu efter et hus, hun kan investere i. Foto: Ekstra Bladet
Kira Eggers har forelsket sig i Mexico, og hun leder derfor nu efter et hus, hun kan investere i. Foto: Ekstra Bladet
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Den tidligere nøgenmodel og realitydeltager Kira Eggers har svært ved at få armene ned lige i øjeblikket. Hun har nemlig fået et jobtilbud, som hun ikke har kunnet takke nej til.

Fra 8. januar har hun derfor sat sig i værtsstolen på radio NORD FM, hvor hun sammen med komikeren Heino Hansen skal stå i spidsen for programmet 'Morgenshowet med Kira & Heino', som bliver sendt hver morgen klokken seks.

Kira Eggers i millioninvestering: Det skal være luksuriøst

Kira Eggers har længe set frem til det nye job som radiovært og en helt ny udfordring.

Annonce:

- Det er jo så vildt, at jeg har fået den her mulighed. Jeg havde aldrig set mig selv i den situation. Jeg har jo en stor iværksætter-ånd. Jeg elsker at starte nye ting op og at kunne påvirke projekter. Alt hvad der er nytænkende, nystartet og innovativt er lige mig, og det her er en fantastisk mulighed for at prøve noget nyt. Det er så fedt, siger hun til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Og så har Heino og jeg jo rigtig meget frihed i programmet. Det handler om at have det sjovt og rart sammen, og det har vi. Jeg er så glad for det allerede, så jeg håber, at jeg får lov at fortsætte med det længe endnu.

Kira Eggers springer nu ud som radiovært. Foto: PR-Foto
Kira Eggers springer nu ud som radiovært. Foto: PR-Foto
 

Vicki tabte 7 kilo på 7 uger

Godt forhold
Kira Eggers havde første arbejdsdag på NORD FM 8. januar, og ifølge hende gik den første dag på det nye job som smurt.

- Jeg synes, at det gik godt, så jeg glæder mig til at få respons på det. Det er jo et ret taknemmeligt job. Man møder ind på arbejde, og her møder man dejlige mennesker og har samtaler med dem. Kunsten er jo så at gøre det på en måde, som er inkluderende og ikke at være for overfladisk, siger hun.

Annonce:

Ifølge den tidligere realitydeltager og nøgenmodel er hende og Heino allerede blevet et solidt makkerpar, og de kommer rigtig godt ud af det med hinanden.

- Vi har jo vidst i noget tid, at vi skulle være værter sammen. Så vi mødtes i november, og siden har vi brugt tiden på at lære hinanden bedre at kende. Heino er rigtig sjov og virkelig sød, og jeg har let til at grine, så vi passer rigtig godt samnmen. Vi hygger os rigtig meget, og samtidig er vi uenige om rigtig mange ting, og det giver noget liv til programmet.

Tidligere nøgenmodel går ind i rejsebranchen

Bliver godt
Kira Eggers er da heller ikke i tvivl om, at hun kommer til at blive god til jobbet, når hun lige har haft lidt tid til at falde til i den nye rolle som vært.

- Jeg er jo ret grøn i det her, men jeg synes, at det er spændende og en fantastisk mulighed. Jeg er rigtig glad for, at NORD FM har haft mig i tankerne. Jeg tror, at de har valgt mig, fordi jeg ikke er berøringsangst, og jeg er ikke bange for at sige min mening.

Kira: Sådan tabte jeg 12,4 kilo på ti uger

Annonce:

Så du er ikke blevet skræmt væk efter første arbejdsdag?

- Nej, det er jeg bestemt ikke. Jeg tager imod konstruktiv feedback, og så vil jeg bare tage ved lære af de andre, der har været i branchen i mange år. Det her job er også en oplagt mulighed for mig i forhold til at vise en mere nuanceret side af mig, som man måske ikke kender.

Under ildebrand: Bange Janni Ree og datter spærret inde

Selvom mange af Kira Eggers vågne timer nu kommer til at blive brugt i studiet på NORD FM, så betyder det nye job dog ikke et farvel til hendes arbejde som personlig træner.

- Det holder jeg stadig ved. Jeg har mit eget fitnesscenter på Østerbro, og det bliver jeg ved med at have. Jeg får nok lidt mere travlt, men det skal nok gå. Vi kommer også til at tale en del om træning i radioprogrammet, siger hun med et grin.

Du kan høre 'Morgenshowet med Kira & Heino' hver morgen klokken seks på NORD FM.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

TILTALE

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: