Tidligere kulturminister indlagt med corona

Elsebeth Gerner Nielsen er indlagt med den frygtede virus

Elsebeth Gerner Nielsen er i dag generalsekretær for Folkehøjskolernes ForeningFoto: Palle Skov
Elsebeth Gerner Nielsen er i dag generalsekretær for Folkehøjskolernes ForeningFoto: Palle Skov

Generalsekretær for Folkehøjskolernes Forening og tidligere kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen er indlagt med coronavirus. Det har Ekstra Bladet netop fået bekræftet.

I en pressemeddelelse oplyses det, at Elsebeth Gerner Nielsen blev indlagt på Kolding Sygehus fredag den 13. marts og fik dagen efter konstateret corona. Lørdag blev hun overflyttet til Odense Universitetshospital, hvor hun er indlagt på deres særlige afdeling for coronasmittede og nu modtager behandling der.

Kessler i karantæne: - Vi gør alt

Elsebeth Gerner Nielsen er dog i bedring og havde mandag overskud nok til at rose den behandling, hun har fået på hospitalet:

Hård omgang
- Det er virkelig en hård omgang, men jeg har de seneste dage virkelig forstået at sætte pris på det danske hospitalsvæsen og den behandling, jeg har fået her. Og lad der så også lyde en opfordring her fra til alle til at tage sygdommen alvorligt og så vidt muligt undgå at udsætte en selv og andre for potentiel smitte. Og i øvrigt passe godt på hinanden', lyder det fra Gerner Nielsen i en pressemeddelelse.

Tivoli udskyder åbning

Den tidligere minister bor i Kolding og har siden årsskiftet være generalsekretær for de danske højskoler. Før det var hun rektor for Designskolen Kolding.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Elsebeth Gerner Nielsen, der ikke har yderligere at tilføje.