Tidligere TV2-vært bestormet af mænd: - Det er en pengemaskine

Line Baun Danielsen har de seneste dage været aktiv på match.com, men ikke for at finde kærligheden

Line Baun Danielsen har forsøgt sig med netdating. Foto: Mogens Flindt
Line Baun Danielsen har forsøgt sig med netdating. Foto: Mogens Flindt
Følg Danske kendte

Er du en af de mange danskere, der har en profil på datingsiden match.com, så har du de seneste dage kunnet møde den tidligere tv-vært Line Baun Danielsen på din vej.

Hun har nemlig oprettet en profil på datingsiden, og her er der ganske mange, der har vist interesse for den 56-årige single.

Det afslører Line Baun Danielsen på sin blog.

Her fortæller hun også, at hun blev noget overrasket over det brede udvalg af mænd og de mange tilbud, hun fik, efter sin relativt korte tid på datingsiden, som hun oprettede fredag i sidste uge.

Bedre sent end aldrig: Nu undskylder Line Baun

'De første 4 dage, blev jeg bestormet af mænd i alle aldre, højder og drøjder. Og fra flere europæiske afkroge! Ret interessant, for i min profil søger jeg efter mænd mellem 44 og 60 år, veltrænede, over 180 og i en radius af 25 km fra København. Man fik hele tiden et hav af tilkøbsmuligheder, så man fx kan kigge på andres profiler, UDEN at de kan se det. Der er så mange extras, at det lugter lidt af pengemaskine', skriver hun på sin blog.

Artiklen forsætter under billedet ...

Line Baun Danielsen med sin søn. Foto: Mogens Flindt
Line Baun Danielsen med sin søn. Foto: Mogens Flindt
 

Ved at tisse i bukserne
På bloggen fortæller Line Baun Danielsen også, at hun har fået mange sjove henvendelser på profilen. Mange tvivlede ligefrem på, om hun var blevet hacket, siden hun pludselig var at finde på match.com.

'Nu vil jeg nødig fornærme nogen, men der var dage, hvor jeg var ved at tisse i bukserne af grin af de navne og billeder, som dukkede op på min skærm. Der var fx profilerne ’Tispåmig’ og ’Pyllremies’ – og mænd i ’fodbolddragter’ (altså shorts, knæstrømper og trøje) og underlige grimasser – og jeg tænkte : Hvem, tror de mon, hopper på det!', skriver hun videre på bloggen.

Line Baun er en bitterfisse: - Meget underligt

Ifølge Line Baun Danielsen svarede hun alle, der henvendte sig til hende på profilen, og i den forbindelse fortalte hun ærligt, at hun var nysgerrig for at forstå mere om netdating, og at hun ikke umiddelbart var på udkig efter kærligheden.

'Jeg svarede alle, som det var, at jeg var nysgerrig på at forstå og kende datingverden på nettet. Og hvis der dukkede en sød mand op, var det jo win-win! Mange delte faktisk deres personlige dating historier med mig – og de bekræftede mig i, at det sgu er et lotteri, hvor man skal være mere end heldig for at møde det ’rette match. En fortalte om falske russiske profiler. En anden om kvinder, der ville inviteres på hotel – selvom han i sin profil klart skrev, at han ikke var interesseret i erotiske forhold. Og andre igen kunne fortælle, hvordan de havde været i dating-land i årevis uden held – men at de stadig håbede', lyder det på bloggen.

Et eksperiment
Til Ekstra Bladet fortæller Line Baun Danielsen, at hun hurtigt fandt ud af, at netdating ikke var noget for hende.

- Jeg fik indtrykket af, at det er en pengemaskine, fordi man hele tiden får alle mulige tilkøbsmuligheder, og at der er mange falske profiler derinde. Det er der også mange, der har kommenteret i kommentarsporet til mit blogindlæg. Men det er også mange fine mennesker derinde, lyder det fra Line Baun Danielsen.

Kendt tv-vært får utallige tilbud: - Mange er unge mænd

Ifølge den tidligere tv-vært var beslutningen om at oprette en profil på match.com mest af alt et eksperiment, fordi hun var nysgerrig for at forstå mere om den netdating.

- Det var ikke meningen, at jeg skulle blive hængende, og at jeg skulle finde kærligheden der. Det var mest for nysgerrighedens skyld, og fordi jeg aldrig har prøvet det før. Så det ville være sjovt at se, hvad det var for noget, lyder det fra Line Baun Danielsen.

Hun har derfor også efter fem dage valgt at lukke sin profil på match.com igen, og hun påtænker ikke at vende tilbage.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra match.com.

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.