Annonce:
Annonce:

Til grin i 'X Factor': Nu stiller han op til kommunalvalget

Poul Sivertsen blev grinet af, da han var med i talentshowet. Nu går han ind i politik - og stiller i øvrigt også op til 'X Factor' igen

Poul Sivertsen stiller op for Dansk Samling 21. november. Privatfoto
Poul Sivertsen stiller op for Dansk Samling 21. november. Privatfoto
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Danske kendte

Det er præcis 10 år siden, at Poul Sivertsen gik til audition på 'X Factor' første gang.

Her fremførte han Robbie Williams 'Angels' på en måde, der fik dommertrioen bestående af Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman til at bryde sammen af grin.

Sivertsen ramte ikke mange toner rigtigt, men gik alligevel videre - efter egen overbevisning for at indtage rollen som klovn for de danske tv-seere.

Men selvom det ikke gik helt som planlagt i 'X Factor', er Poul Sivertsen ikke færdig med at stikke snuden frem. Hans ansigt pryder netop nu lygtepælene i Aarhus. 68-årige Sivertsen stiller op til kommunalvalget og til regionsrådsvalget 21. november for partiet Dansk Samling.

- På en måde har jeg længe ønsket at gøre en forskel og gå ind i politik, for jeg vil gerne være med til at ændre samfundet, siger Poul Sivertsen til Ekstra Bladet.

Annonce:

Robinson-veteran stiller op til kommunalvalg: Jeg har ikke en chance

- Blandt andet bekymrer det mig, at vi snart har en halv million fra Mellemøsten i vores land, siger Poul Sivertsen, der sammen med Dansk Samling vægter ytringsfriheden meget højt.

- Og det er ikke kun i forhold til islam. Det er også i forhold til ansatte på offentlige arbejdspladser. Jeg vil meget gerne arbejde for, at de får det bedre. De skal kunne komme med gode ideer og positive tanker, når de er på arbejde. Det vil højne deres livskvalitet, siger han.

Det vil ifølge Poul Sivertsen kræve mellem 5400 og 6000 stemmer at få en plads i byrådet i Aarhus efter den 21. november. Om det er realistisk, ved han ikke.

Annonce:

- Jeg er et kendt ansigt i Aarhus, og folk ved, at jeg har været med i X Factor', men jeg tror ikke, at de vil stemme på en bare af den grund. Det vil være en fiasko for mig, at få under 1000 stemmer. Hvis jeg får omkring 3000, synes jeg, at der er noget at arbejde videre med, siger Poul Sivertsen, der håber, at kunne skabe så meget opmærksomhed om sit parti, at det kan lykkedes at blive opstillingsberettiget til næste folketingsvalg.

Flere kendte går ind i politik: Derfor stiller vi op

Hvis det ikke bliver til en plads i byrådet, har Poul Sivertsen sin sang at falde tilbage på.

- Jeg er stiller faktisk op til 'X Factor' igen, afslører den syngende politiker, der dog ikke kan fortælle, hvordan det går ham i den kommende udgave af talentshowet, der sendes på DR1 i det nye år.

- Selvom jeg ikke nåede så langt sidst, så fik jeg en masse ud af det. Jeg var ude at optræde på kroer og en masse mindre stedet i halvandet års tid, efter jeg var med, fortæller Poul Sivertsen, der i en periode også var fast fredagsindslag på den lokale Aarhus-radiostation Go' FM.

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: