Timm Vladimir er tosset med mad

Torsdag aften kunne du se Timm Vladimir i sit eget madprogram, men i fritiden handler det meste også om mad

Timm Vladimir har ikke helt besluttet sig for, om han skal have HBO eller Netflix. - Det kommer an på, hvem der har de bedste madprogrammer, siger han. (Foto: Jan Unger)
Timm Vladimir har ikke helt besluttet sig for, om han skal have HBO eller Netflix. - Det kommer an på, hvem der har de bedste madprogrammer, siger han. (Foto: Jan Unger)
Følg Danske kendte

Mad, mad og atter mad.

Det er dét, der fylder i Timm Vladimirs hverdag. Og heldigvis interesserer det også hans kone.

Her til aften kunne du se ham i det fjerde afsnit af hans eget madprogram ’Timm og gryderne’. Konceptet går ud på, at han besøger nogle danskere, der lærer ham en traditionel ret fra deres hjemland.

Timm Vladimir skal så efterfølge efterligne retten, hvorefter han inviterer familierne på middag i håbet om, at de vil godkende hans mad.

Han har indtil videre været på besøg i et Marokkansk, Vietnamesisk og Libanesisk hjem.

Ottesen i datter-diskussion: Er de sorte eller brune

Artiklen fortsætter under billedet...

Timm Vladimir flader ud på sofaen til tvprogrammer om mad. (Foto: Jan Unger)
Timm Vladimir flader ud på sofaen til tvprogrammer om mad. (Foto: Jan Unger)

Ekstra Bladet har talt med Timm Vladimir og spurgt ind til hans egne tv-vaner. Og det kan vist ikke komme som nogen overraskelse, at der nærmest udelukkende bliver set madprogrammer i hans hjem.

- Jeg ser rigtig mange madprogrammer. Det er faktisk stort set det eneste tv, jeg ser, fortæller Timm Vladimir til Ekstra Bladet.

Han elsker især de madprogrammer, hvor der udover madlavning også er et element af konkurrence.

- Det fede ved konkurrencerne er, at deltagerne ofte finder på noget undervejs. At det ikke bare er en kok, der står og fortæller, hvordan man skal lave mad, men at det rent faktisk er folk, der er under pres og prøver nye ting af, siger han og fortsætter:

- Det betyder jo, at vi hjemme i stuerne får set nogle nye og andre måder at gøre tingene på. Og det er jeg ret fascineret af.

Kage-vært: Derhjemme står konen for kagerne

Derfor har han da også forsøgt at hente lidt konkurrence ind i sit eget madprogram ’Timm og gryderne’, hvor han mest af alt udfordrer og konkurrer med sig selv.

- I mit eget program står Kenneth og jeg i køkkenet og ved godt, hvor vi vil hen af, men ikke helt, hvordan vi kommer derhen. Det betyder, man får indblik i den kreative proces og ikke bare ser, hvordan man laver en ret.

Timm Vladimir kan slet ikke få nok af madlavning på tv, men han ved samtidig godt, at der er nogle, der bare ’elsker at hade madprogrammer’.

- Men hvorfor pokker skal vi se så meget sport? Der er jo ikke nogen, der brokker sig over sporten – jo måske en del kvinder. Men de fleste sidder og ser på det og går ikke ud og dyrker det selv, siger han og fortsætter:

- Madlavning har trods alt en vis relevans, fordi de fleste mennesker jo alver mad og spiser til dagligt. Derfor synes jeg sgu, det er relevant nok.

Madmekkaet Megève

Timm Vladimir er udover mad også vild med at rejse. Derfor interesserer han sig også for rejseprogrammer.

Han deltog og vandt første danske sæson af kokkekonkurrencen Masterchef på TV3. Efterfølgende etablerede han kokkeskolen ’Timm Vladimirs Køkken’ og udgav kogebogen med samme navn.

Derudover har han været vært på DR’s populære program ’Den store bagedyst’.

Bagedyst-Tobias' opskrift: Kina-mad med kærlighed

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter